Auto service in Chisinau

Autoshina.md este un service auto modern din Chisinau, echipat cu utilaj specializat pentru diagnosticare de ultima generatie. Service-ul are parte de o echipa de profesionisti competenti in domeniul auto.

Acesti factori ne permit sa propunem o lista complexa de servicii auto masinilor de diferite dimensiuni. Acestea pot fi cat masini mici si SUV-uri, ata si masini de talie mai mare, precum camioanele sau (echipament). Oferim servicii pentru diverse sisteme auto, marci si tipuri de autovehicule.

Auto service, Chisinau ofera servicii de tot tipul pentru automobilele dv.: incepand cu reparatii vehiculelor in vederea exploatarii zilnice si terminand cu disfunctiile motorului sau a oricarui alt component auto. Datorita experientei vaste si permanentei progresari, suntem in stare sa rezolvam chiar si cele mai complicate probleme ale automobilului dv.

 

Suntem un service auto profesional. Mesterii nostri lucreaza cu cele mai performante instrumente si substante chimice, deoarece avem grija de reputatia noastra. Cel mai mare beneficiu de care dispunem este echipamentul nostru tehnic. Dispunem de cel mai performant utilaj al producatorilor cu renume. Prioritatea noastra consta in deservirea profesionista, efectiva si complexa.

 

Autoshina.md, fara indoiala, ofera servicii foarte utile si profesionale in deservirea mobila. Receptionam orice comenzi in domeniul auto. Suntem la curent ca in orice moment al zilei sau a noptii pot aparea defecte imprevizibile. Din acest motiv compania noastra deserveste clientii non-stop. In afara de toate, lucrul in asa regim reduce timpul de includere a serviciului.

 

Echipa noastra de mesteri este inalt calificata, ceea ce garanteaza un nivel inalt de profesionalism, operativitate si timp redus de lucru. Specialistii autoservice-ului nostru din Chisinau, permanent isi sporesc nivelul de cunostinte si acumuleaza experienta necesara. Datorita acestui fapt, nu au probleme cu reparatia cat a defectelor standarde, atat si a unor mai complicate. Suntem experimentati cat in lucrul cu masinile mai vechi, atat si cu cele echipate modern.

 

Auto service in Chisinau

 

Misiunea noastra

 

Suntem siguri in calitatea serviciilor noastre auto, deoarece suntem foarte exigenti si pasionati de profesia noastra.

 

Valorile care ne ghideaza lucrul de zi cu zi sunt:

 
  • Profesionalismul, responsabilitatea pentru clientii si angajatii nostri, pentru promisiunile date si impactul asupra mediului inconjurator.
  • Regulile pentru angajati (standardele si procesele) si in lucrul cu clientii (calitatea deservirii) sunt la nivel.
  • Dezvoltarea si cresterea cunostintelor compun drumul spre succes al autoservice-ului nostru din Chisinau.
  • Echipa noastra e multumita de calitatea lucrului sau, iar clientii – de nivelul efectuarii serviciilor.
  • Si sa nu uitam de preturile autoservice-ului nostru cu regim de lucru non-stop: sunt convenabile pentru toti cetatenii Republicii Moldova.
  Va vom ridica auto dvs oriunde în Chisinau: Botanica, Centru, Telecentru, Buiucani, Sculeni, Riscani, Posta Veche, Cecani.