Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil in Chisinau

Rezervorul de combustibil este de obicei situat in partea din spate a masinii sub podeaua portbagajului. In caz de deteriorare mecanica, coroziune, necesitatea scoaterii pompei de combustibil sau daca s-a acumulat prea multa murdarie in partea inferioara a rezervorului, este necesar sa scoateti si sa instalati rezervorul de combustibil la cel mai bun pret.

Сauza coroziunii rezervorului de combustibil, de regula, este combustibilul de calitate scazuta. Nefunctionare lung – acest lucru se aplica masinilor utilizate sezonier, & ndash; contribuie, de asemenea, la aparitia coroziunii.

Pentru a inlocui rezervorul de combustibil, trebuie mai intai sa deconectati bateria masinii. Scoaterea unitatii de sub masina este posibila dupa desurubarea benzilor speciale care o acopera. Pentru a facilita indepartarea rezervorului de combustibil, se recomanda scurgerea combustibilului din acesta.

Dupa scoaterea rezervorului, conductele de combustibil si electrice sunt deconectate de la pompa. Asamblarea noului rezervor se realizeaza in ordine inversa. Daca nu exista o parte noua, trebuie sa va asigurati ca nu s-a acumulat murdarie in rezervor si, daca este necesar, clatiti-o.

De asemenea, ar fi bine sa verificati starea clemelor rezervorului si a suruburilor acestora pentru coroziune si strangerea firului.

In timpul functionarii masinii, trebuie sa aveti grija de rezervor, umplandu-l cu combustibil de buna calitate. Nu uitati sa umpleti complet masina, chiar daca nu o veti folosi mult timp. La urma urmei, umplerea completa a rezervorului va impiedica acumularea de umiditate in interiorul acestuia si aparitia coroziunii pe suprafetele interioare ale peretilor sai.

Umiditatea acumulata va intra in combustibil, ceea ce va duce la o defectiune a pompei de combustibil si la infundarea filtrului, ceea ce duce în cele din urmă la faptul că vei avea nevoie inlocuirea filtrului de combustibil.

Doriti ca inlocuirea rezervorului de combustibil sa fie efectuata eficient si la cel mai bun pret? Atunci este timpul sa Autoshina.md! In service auto totul se va face rapid și eficient.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 1Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 2Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 4Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 5Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil 6

De ce trebuie sa schimbi filtrul de combustibil❓

Nevoia de filtrare se datorează efectelor negative ale contaminanților asupra sistemului de injecție și a grupului motor cilindru-piston, și anume:

  • Particulele străine înfundă injectoarele și le deteriorează piesele de precizie, afectând performanța unității de alimentare în ansamblu
  • Particulele solide care au pătruns în camerele de ardere ale motoarelor cu carburator deteriorează chiulasa și pistoanele, ceea ce duce la repararea prematură a blocului cilindrilor.
  • Apa, o prezență constantă în toți combustibilii, perturbă motoarele diesel în timpul iernii, așa că filtrele lor de combustibil trebuie să o rețină la egalitate cu alți contaminanți. Rețineți că pentru motoarele pe benzină, apa nu este deosebit de periculoasă, nu este filtrată.

Cât de des trebuie schimbat filtrul de combustibil❓

Răspunsul exact la întrebarea de câți kilometri aveți nevoie pentru a schimba filtrul de combustibil se află în cartea de service pentru mașină. De obicei, producătorii declară un interval de înlocuire a filtrului de 30-60 de mii de kilometri.

De ce ar trebui să comandați acest serviciu❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști a fost adunată pentru a face totul pentru tine rapid și eficient

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000