Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil in Chisinau

Rezervorul de combustibil este de obicei situat in partea din spate a masinii sub podeaua portbagajului. In caz de deteriorare mecanica, coroziune, necesitatea scoaterii pompei de combustibil sau daca s-a acumulat prea multa murdarie in partea inferioara a rezervorului, este necesar sa scoateti si sa instalati rezervorul de combustibil la cel mai bun pret.

Сauza coroziunii rezervorului de combustibil, de regula, este combustibilul de calitate scazuta. Nefunctionare lung – acest lucru se aplica masinilor utilizate sezonier, & ndash; contribuie, de asemenea, la aparitia coroziunii.

Pentru a inlocui rezervorul de combustibil, trebuie mai intai sa deconectati bateria masinii. Scoaterea unitatii de sub masina este posibila dupa desurubarea benzilor speciale care o acopera. Pentru a facilita indepartarea rezervorului de combustibil, se recomanda scurgerea combustibilului din acesta.

Dupa scoaterea rezervorului, conductele de combustibil si electrice sunt deconectate de la pompa. Asamblarea noului rezervor se realizeaza in ordine inversa. Daca nu exista o parte noua, trebuie sa va asigurati ca nu s-a acumulat murdarie in rezervor si, daca este necesar, clatiti-o.

De asemenea, ar fi bine sa verificati starea clemelor rezervorului si a suruburilor acestora pentru coroziune si strangerea firului.

In timpul functionarii masinii, trebuie sa aveti grija de rezervor, umplandu-l cu combustibil de buna calitate. Nu uitati sa umpleti complet masina, chiar daca nu o veti folosi mult timp. La urma urmei, umplerea completa a rezervorului va impiedica acumularea de umiditate in interiorul acestuia si aparitia coroziunii pe suprafetele interioare ale peretilor sai.

Umiditatea acumulata va intra in combustibil, ceea ce va duce la o defectiune a pompei de combustibil si la infundarea filtrului.

Doriti ca inlocuirea rezervorului de combustibil sa fie efectuata eficient si la cel mai bun pret? Atunci este timpul sa Autoshina.md!

 

Demontarea si inlocuirea rezervorului de combustibil in Chisinau