Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie

Antera suportului de directie (abreviata ca PRR) este o componenta importanta din cauciuc (mai putin adesea din plastic) a rack-ului sub forma unui acordeon. Protejeaza partile principale de directie, inclusiv sina, de factori negativi precum umiditatea si praful. Starea acestei benzi de cauciuc are un impact direct asupra calitatii muncii si a duratei de viata a mecanismului.

Vorbim despre o piesa de schimb foarte predispusa la uzura, deoarece este utilizata in mod activ la conducere. Acest mecanism nu trebuie lipsit de atentie. Daca inlocuiti duster-ul de directie la timp, atunci conducerea va ramane la fel de sigura ca inainte. De obicei, PRR este eficient pentru aproximativ 10.000 km.

Deci, daca un prieten cu patru roti este in permanenta operat, starea acestuia trebuie monitorizata cu atentie. Daca se formeaza fisuri, sistemul de control al vehiculului isi va pierde etanseitatea cu consecinte imprevizibile. Inlocuirea duster-ului de directie va rezolva problemele care au aparut!

Care sunt simptomele care indica posibile probleme?

  • prezenta sunetelor straine in timpul rotirii volanului la viteze mici sau angrenaje;
  • dificultati la rotirea volanului;
  • o scadere brusca a nivelului lichidului din rezervorul de gaz.

Inlocuirea portbagajului rackului de directie in Moldova la pretul optim este o operatie foarte simpla daca o comandati Autoshina.md! La urma urmei, multi soferi nu au experienta in analizarea unui astfel de mecanism. Prin urmare, contactati adevaratii maestri!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

inlocuirea portbagajului rackului de directie in moldova

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie 1Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie 2Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie 4Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie 5Inlocuirea capacului de praf al suportului de directie 6

Când este timpul să schimbi portbagajul cremalierului de direcție❓

Capacul cremalierului de direcție trebuie schimbat în prezența unei rupturi de ondulare, în prezența unor mici fisuri pe suprafața carcasei ondulate și în caz de pierdere a etanșeității.

Cum pot înlocui capacul cremalierei de direcție❓

Este mai bine să încredințați înlocuirea unei astfel de piese de schimb unui maestru experimentat. Puteți contacta specialiștii noștri care vor efectua această lucrare rapid și eficient.

Este necesar să vă înregistrați în prealabil pentru serviciile de service auto❓

Este necesar să vă înscrieți în prealabil la serviciile serviciului nostru auto, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Ce alte servicii imi puteti oferi❓

Puteți cumpăra Jante pentru mașina dvs., puteți cumpăra și Uleiuri de motor și mult mai mult.