Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne

Nu numai caroseria si suprafetele exterioare ale masinii sufera de rugina. Adesea, focarele de "infectie" apar pe cavitatile interne ale corpului, astfel incat tratamentul lor anticoroziv imediat este necesar. Pentru a preveni aparitia unor astfel de probleme, avem nevoie de mainile maestrilor. Numai ei vor putea efectua un tratament preventiv anticoroziv al cavitatilor ascunse la nivel profesional.

Structura caroseriei include un numar de componente tubulare si in forma de cutie care sunt sudate pe fiecare parte. Deci, exista o multime de spatiu pentru tratarea anticoroziva a masinilor! Este vorba in principal despre:

  • Toti stalpii corpului portant;
  • Partile inferioare si laterale ale cadrului usii, laminate de-a lungul perimetrului;
  • Sparturi transversale si longitudinale;
  • Pragurile vehiculului; elemente ale subframei si ale sistemului de evacuare.

De asemenea, cavitatile interne pentru care merita sa comandati un tratament anticoroziv includ usile, hota si capacele portbagajului, nise de anvelope de rezerva.

Componentele de mai sus nu pot fi sigilate. Penetrarea umiditatii atmosferice si a cetii de sare este facilitata de prezenta decupajelor tehnologice si a gaurilor de fixare. Dar exista o cale de iesire! In Autoshina.md serviciul de tratare anticoroziva a autoturismelor este oferit la un pret care se potriveste destul de bine cetateanului mediu din Moldova.