Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor in Chisinau

Duza este necesara pentru a furniza combustibil intr-o maniera dozata, pentru a-l pulveriza in camera de ardere pentru a forma un amestec combustibil-aer. Toate aceste unitati sunt supuse uzurii.

Reparatie injectorr pare a fi o actiune simpla care nu ar trebui sa prezinte dificultati pentru un sofer obisnuit. Cu toate acestea, exista situatii care creeaza o problema chiar si pentru soferii cu experienta. In acest sens, este mai bine sa incredintati comandantilor scoaterea injectoarelor de motor diesel in service auto.

Astazi, injectoarele sunt instalate in motoarele cu autoaprindere. Dezvoltarea tehnologiilor si cresterea constanta a puterii unitatilor de antrenare prezinta tot mai multe probleme pentru injector. Cele mai noi dintre ele ating o presiune de injectie de pana la 2000 bar, ceea ce ofera conditii mai bune de ardere in motor si imbunatateste caracteristicile unitatii.

Dupa cum s-ar putea ghici, performanta ridicata este platita prin defectiuni frecvente si daune. Calitatea discutabila a combustibilului nu poate decat sa agraveze situatia. Aceasta stare de lucruri inseamna ca necesitatea inlocuirii injectoarelor unui motor diesel apare adesea in legatura cu masinile mai mult sau mai putin noi care functioneaza de 2-3 ani.

Daca masina pierde dinamica, pot exista "defectiuni" in functionarea motorului. In ceea ce priveste becul de verificare a motorului, acesta nu se mai aprinde. Deci, trebuie sa comandati curatarea injectoarelor motorului diesel din cauza unui blocaj.

Reparatie injector in autoservice

Fara chei speciale, puteti deteriora injectoarele si motorul in sine si nu il puteti repara. Prin urmare, va recomandam cu insistenta sa nu efectuati lucrarile pe cont propriu. Este mai bine sa te ocupi de un profesionist cu experienta care stie multe despre injectoarele de spalare. Astfel de maestri lucreaza in Autoshina.md. de asemenea, oferim reparatie injector de motor diesel-pretul este incredibil de favorabil!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 1Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 2Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 4Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 5Inlocuirea, curatarea si repararea injectoarelor 6

Cât de des trebuie curățate duzele❓

Experții recomandă curățarea periodică a injectoarelor aproximativ la fiecare 40-50 de mii de kilometri de miting. Acest indicator este influențat în mare măsură de calitatea benzinei. În acest caz, vorbim în special despre benzină, deoarece atelierul nostru este angajat în întreținerea injectoarelor de benzină.

Ce rol are duza❓

Principalele sarcini pe care le îndeplinește atomizorul de combustibil sunt măsurarea combustibilului furnizat, formarea amestecului combustibil-aer, formarea unui jet de benzină, separarea camerei de ardere a combustibilului și sistemul propriu-zis de injecție.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓

Sigur. Site-ul nostru are o mare varietate de servicii, cum ar fi: Reglarea franei de mana, Repararea rezonatorului, Restaurarea interiorului masinii, Vopsirea jantelor și mult mai mult.