Instalarea sistemelor de consum de combustibil

Consumul de combustibil este considerat unul din cei mai importanti parametri, de care are grija soferul. De acesta depind cheltuielile lunare pentru deservirea automobilului. Din aceasta cauza nu se recomanda de neglijat cu instalare senzor nivel de combustibil.

Apropo, in procesul de exploatare a transportului auto, soferul, putin probabil va putea atinge rezultatele din publicitatea automobilelor din cataloage.

Economia combustibilului depinde de multi factori. Aceasta este influentata de eficacitatea motorului, presiunea in anvelope, calitatea combustibilului si multe altele. Orice calatorie este de fapt o lupta cu rezistenta. Cu cat e mai sporita, cu atat mai sporit e si consumul de combustibil. Iata de ce este important de verificat acest parametru.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Установка систем расхода топлива

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Instalarea sistemelor de consum de combustibil 1Instalarea sistemelor de consum de combustibil 2Instalarea sistemelor de consum de combustibil 4Instalarea sistemelor de consum de combustibil 5Instalarea sistemelor de consum de combustibil 6

Reiesind din datele primite de la monitorizarea nivelului de combustibil, consumul acestuia depinde de starea drumului si a stilului de conducere.

Consumul ridicat poate fi cauzat de careva defecte sau neglijenta in exploatare. Uneori, unul din componente poate functiona incorect. Insa nu e motiv de panica. Va vom ajuta la identificarea posibilelor motive si va vom oferi serviciul de instalare a sistemelor de control a combustibilului.

Dorinta de a utiliza sistemul de monitorizare GPS si control al vehiculului se datoreaza in principal motivelor financiare. Conducerea ineficienta cu un consum ridicat de combustibil duce la costuri suplimentare pe care oricine ar prefera sa le evite. Dispozitivele moderne, datorita controlului combustibilului, pot reduce consumul de combustibil cu pana la 20% si, prin urmare, sporesc eficienta la volan. Durabilitatea si cea mai inalta calitate a senzorilor le fac econome.

Incredintati instalarea sistemelor de control al consumului de combustibil in Chisinau unor profesionisti cu experienta din service auto Autoshina.md! Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați la manager la +373 60 608 000.

Servicii nostri populare: Extractie prezoane, Repararea anvelopelor, Alimentarea cu combustibil, Extractie prezoane, Restaurarea farurilor

La ce folosește sistemul de consum de combustibil❓

Sistemul de control al consumului de combustibil este conceput pentru controlul operațional al parametrilor principali ai funcționării vehiculelor: consumul de combustibil, vitezamișcare, kilometraj, mod de funcționare, locație pe sol. Funcționarea în comun a senzorilor de nivel al combustibilului este asigurată de un concentrator.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre service auto trebuie rezervat în avans, acest lucru se poate face sunând la +37360 608 000 sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Pot să vă contactez cu o altă întrebare❓

Sigur. Site-ul nostru are o mare varietate de servicii, cum ar fi: Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor, Repararea radiatorului auto, Ulei de motor sintetic , Econom jante și mult mai mult.