Diagnosticarea suspensiei

Suspendarea masinii este un sistem de care depinde functionarea corecta a vehiculului. Vorbim despre siguranta traficului, controlabilitatea masinii, durabilitatea si fiabilitatea partilor intregului, confortul de conducere si starea marfurilor transportate. Utilizarea unei masini cu suspensie defecta reduce semnificativ durata de viata a acesteia, deci este necesar un diagnostic.

Pentru a determina starea tehnica a sistemului de suspensie, este necesar:

  • evaluati reactia care apare in articulatii (balamale, stifturi, rulmenti);
  • sonda starea si rigiditatea elementelor de suspensie de primavara;
  • verificati starea si gradul de deformare a amortizoarelor; evaluati rezistenta la frecare asociata miscarii suspensiei.

Doar un diagnostic complet al suspensiei auto cu procesul de reparatie adecvat si eliminarea tuturor pieselor deteriorate si uzate va permite suspendarea sa functioneze normal in viitor. Munca unui mecanic este extrem de responsabila, deci nu va puteti baza pe o abordare Amator. Personalul atelierului trebuie sa informeze clientul despre defecte, precum si despre consecintele neacordarii unei decizii cu privire la inlocuirea recomandata.

De asemenea, este necesar sa retineti ca numai urmand procedura de diagnosticare adecvata in combinatie cu reparatia recomandata de producatorul vehiculului, orice defectiune a suspensiei poate fi eliminata. In acelasi timp, o abordare profesionala si atentie la detalii atunci cand se efectueaza diagnosticarea suspensiei autoturismelor pot imbunatati semnificativ starea tehnica a masinilor deservite, pot reduce riscul de deteriorare a pieselor de suspensie si, astfel, pot creste siguranta traficului.

 

Pentru a comanda acest serviciu important, Va rugam sa contactati Autoshina.md si vom veni mereu la salvare!

Diagnosticarea suspensiei in Chisinau