Diagnosticarea suspensiei

Suspendarea masinii este un sistem de care depinde functionarea corecta a vehiculului. Vorbim despre siguranta traficului, controlabilitatea masinii, durabilitatea si fiabilitatea partilor intregului, confortul de conducere si starea marfurilor transportate. Utilizarea unei masini cu suspensie defecta reduce semnificativ durata de viata a acesteia, deci este necesar un diagnostic.

Pentru a determina starea tehnica a sistemului de suspensie, este necesar:

  • evaluati reactia care apare in articulatii (balamale, stifturi, rulmenti);
  • sonda starea si rigiditatea elementelor de suspensie de primavara;
  • verificati starea si gradul de deformare a amortizoarelor; evaluati rezistenta la frecare asociata miscarii suspensiei.

Doar un diagnostic complet al suspensiei auto cu procesul de reparatie adecvat si eliminarea tuturor pieselor deteriorate si uzate va permite suspendarea sa functioneze normal in viitor. Munca unui mecanic este extrem de responsabila, deci nu va puteti baza pe o abordare Amator. Personalul atelierului trebuie sa informeze clientul despre defecte, precum si despre consecintele neacordarii unei decizii cu privire la inlocuirea recomandata.

De asemenea, este necesar sa retineti ca numai urmand procedura de diagnosticare adecvata in combinatie cu reparatia recomandata de producatorul vehiculului, orice defectiune a suspensiei poate fi eliminata. In acelasi timp, o abordare profesionala si atentie la detalii atunci cand se efectueaza diagnosticarea suspensiei autoturismelor pot imbunatati semnificativ starea tehnica a masinilor deservite, pot reduce riscul de deteriorare a pieselor de suspensie si, astfel, pot creste siguranta traficului.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea suspensiei in Chisinau

Pentru a comanda acest serviciu important, Va rugam sa contactati in service auto Autoshina.md si vom veni mereu la salvare! Avem si alte servicii precum: Diagnosticarea motorului, Diagnosticarea ambreiajului, Inlocuirea cutiei de sigurante auto, Masurarea compresiei la motoare si mult mai mult. Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea suspensiei 1Diagnosticarea suspensiei 2Diagnosticarea suspensiei 4Diagnosticarea suspensiei 5Diagnosticarea suspensiei 6

Ce include diagnosticarea suspensiei vehiculului❓

Diagnosticarea standard a șasiului și suspensiei implică faptul că mecanicul auto va efectua o serie dintre următoarele acțiuni necesare:

  • verificarea elasticitatii arcurilor din sasiu
  • verificarea cupelor lagărelor arcului pentru defecte
  • inspecția articulațiilor CV, a capetelor de bară și a articulațiilor sferice pentru joc

Cum se identifică o defecțiune a suspensiei❓

Dacă ați auzit zdrăngănit, ciocănit, scârțâit din lateralul roților, merită să treceți la un service auto pentru un control. De asemenea, în unele cazuri, o defecțiune poate fi determinată vizual, de exemplu, dacă garda la sol a mașinii a scăzut.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la +37360 608 000 sau la contactele listate pe site.