inlocuire butuc roata in Chisinau

cum stiu daca este timpul sa inlocuiti hub-ul? Aceasta parte este responsabila pentru a se asigura ca roata se roteste usor si este tinuta intr-o anumita pozitie. Vorbim despre un element foarte important al sasiului prietenului tau cu patru roti.

de asemenea, indeplineste functia de transmitere a energiei de rotatie, iar piesele de frana sunt de asemenea amplasate pe ea. Si desi hub-ul nu se rupe adesea si rareori trebuie sa fie restaurat,dar totusi acest lucru se intampla. Este un element operational tipic care se uzeaza treptat. Cel mai adesea, un rulment care necesita inlocuire esueaza. Deci, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa decideti inlocuirea sau restaurarea hub-ului.

astazi, in majoritatea vehiculelor, rulmentul este o componenta integrala. Siguranta si confortul soferului in timpul conducerii unei masini depind in mare masura de cat de bine functioneaza. Înainte de a te schimba, ar trebui diagnosticarea hub-urilor

daca butucul este rupt, ceea ce se observa imediat prin functionarea zgomotoasa si prea multa reactie, este rezonabil sa inlocuiti butucul cat mai curand posibil. In acelasi timp, nu uitati ca noua parte ar trebui sa fie produsa numai de o companie de renume. Inlocuirea hub-ului la un pret normal se efectueaza in conditiile corespunzatoare din companie Autoshina.md.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена ступицы и подшипника

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Când este necesară înlocuirea rulmentului roții❓

Experții asigură că butucul în sine nu este considerat o parte problematică a mașinii, dar poate fi într-adevăr deteriorat prin funcționarea neglijentă a mașinii sau în procesul de reparații incorecte. Este posibil să dezactivați acest element chiar și atunci când strângeți șuruburile roții.

Cât durează reparația❓

Una până la trei ore

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: