Pornirea acumulatorului in Chisinau

Bateria dvs. este descarcata, dar nu aveti la dumneavoastra accesoriile necesare? Nu conteaza, Autoshina va va ajuta cu placere, oferind un serviciu de inalta calitate - incarcare baterie auto. Expertii nostri merg rapid pe site cu echipamente profesionale pentru orice ocazie. Garantam siguranta, fiabilitate, eficienta si preturi rezonabile pentru serviciile furnizate. Nu mai trebuie pentru incarcarea acumulatorului auto sa cautati ajutor la pornirea unei masini de la alti utilizatori ai drumului, de acum inainte suntem cea mai buna asistenta tehnica a dvs.

Din pacate, in categoria respectiva nu sunt produse in stoc. Verificati alte produse disponibile pentru cumpărare sau sunați-ne la +37360066000 pentru detalii.
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml
61 MDL
La comanda
Rheinol Cockpitspray 400ml
76 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907)
55 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT GALBENA CU FILETUL M14
132 MDL
La comanda

Alte branduri

Pornirea acumulatorului in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14 138 MDL
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml 61 MDL
Rheinol Cockpitspray 400ml 76 MDL
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14 138 MDL
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907) 55 MDL

Avantajele noastre:

• Ora aproximativa de sosire a serviciului de la 20 la 40 de minute.

• Timp pentru iluminarea unei masini de la un minut la 30 de minute. Acest lucru va depinde de gradul de descarcare.

• Folosim exclusiv echipamente si elemente profesionale.

• Servim toti locuitorii Moldovei si venim chiar si in cele mai indepartate locuri.

• Incintam clientii cu reduceri constante si servicii gratuite.

• Pret scazut.


Cum sa comandati un serviciu - porniti o masina?

Pentru a aprinde o masina ieftin, trebuie doar sa ne sunati sau sa ne scrieti. Cind plasati o comanda, spuneti expeditorului adresa in care va aflati, notati accesul la masina daca este dificil sau gratuit. Atunci asteapta stapinii nostri. In plus, puteti comanda un serviciu de la noi - pornirea unei masini pentru o anumita zi.


Ce folosim pentru a porni motorul?

Cu o baterie descarcata, actionam un amplificator si un incarcator. Prima optiune este un dispozitiv portabil pentru un inceput sigur si corect. Datorita celei de-a doua optiuni, luam acumulatorul, il reincarcam, il restauram si il aducem inapoi.

Cu un motor inghetat, preferam sa actionam un pistol de caldura care functioneaza cu motorina si incalzeste motorul. De asemenea, apelam la un aerosol special, care ajuta la readucerea motorului intr-o stare stabila la temperaturi foarte sub zero.


Cum se produce iluminarea urgenta a unei masini?

Pornirea motorului masinii nu poate fi efectuata din cauza unei baterii descarcate, care ar putea renunta la pozitiile sale din cauza:

• Mult timp masina nu a fost folosita si, in consecinta, a fost descarcata;

• A existat o sarcina prelungita, de exemplu, radio, faruri etc.

• Temperaturi scazute, care sunt incarcate suplimentar;

• O baterie deteriorata care trebuie inlocuita sau reparata.

 

Procedura de pornire a unei masini se realizeaza prin conectarea firelor de la o alta masina sau prin utilizarea unui instrument extern, cum ar fi un servomotor. Uneori exista situatii in care maestrii nu pot nici sa aprinda o tigara, nici sa reincarce o masina dintr-una externa. In acest caz, echipa decide sa evacueze masina intr-un loc mai cald pentru a o incalzi daca se intimpla iarna. De asemenea, exemplul dat este utilizat daca clientul are nevoie de o reincarcare completa de la retea.


De ce este benefic pornirea unui motor cu Autoshina?

Astazi, asistenta rutiera, si mai ales pornirea motorului, a devenit un serviciu solicitat, atit in ​​Chisinau, cit si in toata Moldova. Asistenta tehnica necesita intotdeauna mult timp, efort si resurse financiare, dar din fericire pentru soferi, acum nu trebuie sa prinda si sa convinga plimbarile, cauta cele mai apropiate servicii, deoarece exista compania noastra in Moldova. Este practic pentru noi din mai multe motive:

• Pretul pentru iluminarea unei masini nu va fi de sute de lei;

• Oferim cea mai urgenta lansare in Chisinau;

• Avem mai mult decit servicii de calitate care va vor surprinde nu numai cu viteza, ci si cu fiabilitate;

• Echipa noastra include specialisti care nu numai ca va vor ajuta sa porniti motorul, dar va vor dori si o zi buna si va vor oferi sfaturile dorite.

De acum inainte, pornirea, aprinderea unei tigari, incarcarea acumulatorilor auto in Chisinau si in alte regiuni ale Moldovei la fata locului nu mai este o problema. Este suficient sa formati un numar sau sa faceti citeva clicuri pe site-ul nostru. Faceti alegerea corecta si dati-i „calului de fier” numai cele mai bune.

Alte servicii populare: Inlaturarea mirosurilor, Schimbarea uleiurilor si fluidelor , Repararea anvelopelor, Asigurare auto, Reparatii parbrize