Jante pentru automobile Enzo

Enzo G 38/7,5
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Jante pentru automobile Enzo preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Marca ENZO – este parte a «ALCAR HOLDING GMBH» (Germania). Aceasta diviziune a holdingului «ALCAR» reprezinta un segment ieftin al pietei. Jantele ENZO au preturi relativ scazute, care sunt uneori chiar mai mici decat preturile altor producatorilor germani! Totusi, acest fapt se intampla chiar si in conditiile in care brandul Enzo este de inalta calitate si dispune de toate certificatele internationale de calitate. Prin urmare, daca aveti nevoie de jante ieftine si foarte bune, atunci va recomandam sa incepeti sa navigati in catalogul de jante auto de marca ENZO.

Marca ENZO detinuta de o companie cu acelasi nume, a fost infiintata in orasul german Siegburg si este parte din holdingul german «ALCAR» - unul dintre cei mai mari producatori de jante din lume.

Datorita combinatiei reusite dintre pret, performanta, calitate si design jantele «Enzo» se numara printre cele mai bine vandute din lume. Principalele avantaje ale acestora sunt:

  • Sustin tehnologia «EH2+Hump», care impiedica pneul sa alunece de pe roata la o presiune scazuta a aerului. Datorita acestui fapt, rotile ENZO pot fi folosite cu anvelope «RunFlat».

  • Calitate impecabila, confirmata de certificare si conformitate cu standardul international «TUV». Odata proiectat un produs nou, acesta este testat imediat pe poligoanele speciale ale companiei.

  • Proprietati de inalta rezistenta cu o masa relativ mica. Acest lucru se realizeaza prin tehnologia inovatoare de turnare metalica sub presiune redusa.

In cazul in care cauti jante auto ieftine, accesibile si de calitate, cumpara un nou set de jante auto Enzo in magazinul online Autoshina.md!