Jante pentru automobile KFZ

KFZ este un renumit producator austriac de roti pentru o gama larga de vehicule. KFZ face parte din grupul european de societati «ALKAR HOLDING GMBH», care este o «alianta» a firmelor germane, austriece si elvetiene din industrie. Grupul de companii este specializat exclusiv in productia de jante forjate. Discurile auto provin din 35 de fabrici situate in 18 tari ale lumii. Productia de discuri este realizata pe instalatiile de productie regionale, cum ar fi: Austria, Germania, Brazilia. Spania, Republica Ceha.

Pe piata CSI a autovehiculelor, rotile KFZ sunt un fenomen unic din mai multe motive. Primul. Produsele KFZ sunt create in deplina conformitate cu standardul OE, nu numai prin parametrii cum ar fi designul, materialele utilizate, parametrii generali si aspectul, dar astfel de parametri importanti ca criteriile de rezistenta, in conformitate cu standardele actuale. Al doilea. Brandul KFZ ofera dimensiunile originale pentru «Alfa Romeo», «Volvo», inclusiv «Samara», «Kalina», «Zhiguli» (in total, peste 500 de dimensiuni). In acest mod este obtinuta respectarea deplina a cerintelor uzuale de calitate si design. Aceasta corespondenta confirma scrisoarea din 13.02.1998. De la «TUV Automotive GmbH» (München, Germania). In al treilea rand. Produsele KFZ sunt fabricate numai de fabrici specializate in productia de roti originale.

Produsele KFZ sunt extrem de precise in fabricatie, rotile nu trebuie sa fie echilibrate, deoarece la fiecare etapa de productie acestea sunt supuse controlului cu laser. Va atragem atentia asupra faptului ca indicatorii de rezistenta a rotilor nu sunt inferiori celor ai brandurilor analoage, chiar daca greutatea rotilor este mai mica. Un astfel de rezultat se realizeaza prin utilizarea otelului special in productie. Trebuie remarcat faptul ca 4,5 milioane de jante auto sunt produse anual sub marca KFZ. Un astfel de volum mare de productie KFZ se datoreaza cererii mari pe piata mondiala si a fabricilor mari ale producatorului.