Inlocuirea curelei de servodirectie in Chisinau

Cand vine vorba de centura de servodirectie, aceasta componenta a sistemului va ajuta sa conduceti vehiculul. Scopul sau este de a pune in actiune, probabil, unul dintre elementele principale ale sistemului - pompa. De aceea, trebuie acordata o atentie speciala acestei unitati de actionare. Se mai numeste si o centura interminabila (inchisa).

Desigur, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa recurgeti la procedura de inlocuire a curelei de servodirectie. In timpul functionarii, aceasta se uzeaza, se descuama, devine inutilizabila. Majoritatea producatorilor de automobile sfatue sa faceti acest lucru la fiecare 50 de mii de km parcursi. Desi in unele cazuri - chiar mai devreme.

Centura de servodirectie trebuie inlocuita exact la timp sau (ceea ce este mai frecvent) daca este deteriorata. De regula, inlocuirea este necesara atunci cand functionarea servodirectiei este afectata semnificativ in toate modurile de functionare ale masinii. In plus, este nevoie de o curea noua daca se gasesc fisuri pe ea, intindere excesiva, si atunci cand este pe cale ca aceasta sa se sparga.

Pentru a inlocui centura de servodirectie (pretul este satisfacator) la Autoshina.md alegeti un produs de acelasi tip care a fost instalat anterior pe vehicul. Efectuam aceasta lucrare pe baza instructiunilor clar prescrise pentru reparatia si intretinerea vehiculelor.

Inlocuirea curelei de servodirectie in Chisinau