Inlocuirea curelei de servodirectie in Chisinau

Cand vine vorba de centura de servodirectie, aceasta componenta a sistemului va ajuta sa conduceti vehiculul. Scopul sau este de a pune in actiune, probabil, unul dintre elementele principale ale sistemului - pompa. De aceea, trebuie acordata o atentie speciala acestei unitati de actionare. Se mai numeste si o centura interminabila (inchisa).

Desigur, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa recurgeti la procedura de inlocuire a curelei de servodirectie. In timpul functionarii, aceasta se uzeaza, se descuama, devine inutilizabila. Majoritatea producatorilor de automobile sfatue sa faceti acest lucru la fiecare 50 de mii de km parcursi. Desi in unele cazuri - chiar mai devreme.

Centura de servodirectie trebuie inlocuita exact la timp sau (ceea ce este mai frecvent) daca este deteriorata. De regula, inlocuirea este necesara atunci cand functionarea servodirectiei este afectata semnificativ in toate modurile de functionare ale masinii. In plus, este nevoie de o curea noua daca se gasesc fisuri pe ea, intindere excesiva, si atunci cand este pe cale ca aceasta sa se sparga.

Pentru a inlocui centura de servodirectie (pretul este satisfacator) la service auto Autoshina.md alegeti un produs de acelasi tip care a fost instalat anterior pe vehicul. Efectuam aceasta lucrare pe baza instructiunilor clar prescrise pentru reparatia si intretinerea vehiculelor.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei de servodirectie 1Inlocuirea curelei de servodirectie 2Inlocuirea curelei de servodirectie 4Inlocuirea curelei de servodirectie 5Inlocuirea curelei de servodirectie 6

Ce este o centură de servodirecție❓

Centura de servodirecție este un element al sistemului de servodirecție al vehiculelor cu roți; o curea fără sfârșit (închisă), prin care pompa de ulei de servodirecție este antrenată de la roata arborelui cotit al motorului sau de la altă unitate montată.

Ce materiale sunt necesare pentru a înlocui cureaua servodirecției❓

  • cheie sau cheie cu clichet
  • lift hidraulic sau groapă de inspecție
  • o șurubelniță cu cap plat lung și, de asemenea, o șurubelniță cu cap plat
  • agenți de penetrare (WD-40)
  • cureaua servodirecției de schimb
  • fulie noua curea servodirectiei de inlocuit
  • echipament de protectie: ochelari de protectie si manusi.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓