Diagnosticarea radiatorului auto

Radiatorul este unul dintre elementele principale ale sistemului de racire a motorului. Acest dispozitiv este de obicei situat in fata hotei. Acesta trece prin mase uriase de aer care se apropie, dupa care elimina excesul de caldura in atmosfera. Designul radiatorului include tuburi si placi metalice care ajuta la cresterea zonei de contact cu aerul.

Daca actionati masina cu incalcari in sistemul de racire, motorul se poate supraincalzi, iar radiatorul va trebui inlocuit. Pentru a evita o astfel de situatie neplacuta, este necesar sa verificati radiatorul masinii intr-un service auto specializat in service auto Autoshina.md.

Din ce motive se supraincalzeste radiatorul? Cele mai frecvente cauze sunt lipsa sau scurgerea lichidului, un termostat defect. In astfel de cazuri, pentru diagnosticarea initiala a radiatorului, va fi necesara o inspectie vizuala si o metoda de excludere. In acest fel, puteti afla prezenta sau absenta daunelor vizibile. Acest lucru se poate face numai de catre profesionisti cu o vasta experienta, care sunt reprezentantii echipei noastre.

Pentru diagnosticarea eficienta a radiatorului de racire, este imposibil sa se evite efectuarea mai multor operatii cu ajutorul echipamentelor speciale. Deci, va rugam sa contactati – vom lucra la ea. Suntem intotdeauna gata sa verificam radiatorul masinii dvs. Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Ce este un radiator pentru o mașină❓

Radiatorul de răcire a motorului îndeplinește o funcție foarte importantă - disipează căldura, răcind astfel motorul. Supraîncălzirea motorului are loc atunci când radiatorul nu poate disipa în mod corespunzător căldura din antigelul încălzit.

Unde se află radiatorul pe mașină❓

Cel mai adesea, radiatorul este situat în fața hotei și este capabil să treacă printr-o cantitate imensă de aer care se apropie, eliminând astfel excesul de căldură în atmosferă.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele:

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.