Schimbarea bucselor stabilizatoare in Chisinau

Bucse bara stabilizatoare este un element special care conecteaza suspensiile rotilor din dreapta si din stanga de-a lungul axei masinii. Sarcina sa este de a transfera deformarea suspensiei dintr-o parte a vehiculului in partea opusa. Aceasta parte este conceputa pentru a contracara rulajul excesiv al corpului si, astfel, pentru a creste aderenta rotii pe drumul din afara virajului.

Stabilizatorul este atasat la sasiul masinii cu bucse de cauciuc in cleme metalice. Capetele sale de stabilitate sunt atasate elementelor de suspensie ale masinii. Bucsele de cauciuc care detin stabilizatorul sunt proiectate pentru a amortiza vibratiile provenite din suspensie si pentru a dezactiva functionarea stabilizatorului. Eliminarea lor provoaca un zgomot neplacut pentru urechi si agraveaza functionarea stabilizatorului din cauza pierderii suportului sau permanent.

inlocuirea bucsei stabilizatoare in service auto Autoshina.md incepe cu ridicarea masinii. Apoi, suruburile de fixare a clemelor sunt desurubate, iar dupa demontarea clemelor, bucsele de cauciuc sunt indepartate. Se intampla adesea ca, din cauza coroziunii, este imposibil sa desurubati suruburile clemelor, atunci trebuie sa le taiati, sa extindeti gaurile si sa re-taiati firul. In acest caz, sarcina simpla de inlocuire a bucsei Stabilizatoare la un pret special devine mai lunga in timp. Asamblarea bucselor noi are loc in ordine inversa. Dacă performanța stabilizatorului se deteriorează, va fi necesar Diagnosticarea barei stabilizatoare

bine, dupa ce procedura este finalizata, nu este nevoie pentru a seta geometria suspensiei – masina se va deplasa in mod normal, atat in linie dreapta si pe viraje.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена втулок стабилизатора в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Schimbarea bucselor stabilizatoare 1Schimbarea bucselor stabilizatoare 2Schimbarea bucselor stabilizatoare 4Schimbarea bucselor stabilizatoare 5Schimbarea bucselor stabilizatoare 6

Cum se schimbă bucșele stabilizatoare❓

Inlocuire bucse bara stabilizatoare este un proces destul de simplu care poate fi efectuat la aproape orice centru de service. De asemenea, puteți înlocui singuri piesele uzate, dacă aveți toate uneltele necesare.

Cum se verifică bucșele❓

Verificarea bucșelor constă în două etape: inspecția vizuală și impactul mecanic.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar..

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.