Schimbarea bucselor stabilizatoare in Chisinau

bara stabilizatoare este un element special care conecteaza suspensiile rotilor din dreapta si din stanga de-a lungul axei masinii. Sarcina sa este de a transfera deformarea suspensiei dintr-o parte a vehiculului in partea opusa. Aceasta parte este conceputa pentru a contracara rulajul excesiv al corpului si, astfel, pentru a creste aderenta rotii pe drumul din afara virajului.

Stabilizatorul este atasat la sasiul masinii cu bucse de cauciuc in cleme metalice. Capetele sale de stabilitate sunt atasate elementelor de suspensie ale masinii. Bucsele de cauciuc care detin stabilizatorul sunt proiectate pentru a amortiza vibratiile provenite din suspensie si pentru a dezactiva functionarea stabilizatorului. Eliminarea lor provoaca un zgomot neplacut pentru urechi si agraveaza functionarea stabilizatorului din cauza pierderii suportului sau permanent.

inlocuirea bucsei stabilizatoare in Autoshina.md incepe cu ridicarea masinii. Apoi, suruburile de fixare a clemelor sunt desurubate, iar dupa demontarea clemelor, bucsele de cauciuc sunt indepartate. Se intampla adesea ca, din cauza coroziunii, este imposibil sa desurubati suruburile clemelor, atunci trebuie sa le taiati, sa extindeti gaurile si sa re-taiati firul. In acest caz, sarcina simpla de inlocuire a bucsei Stabilizatoare la un pret special devine mai lunga in timp. Asamblarea bucselor noi are loc in ordine inversa.

bine, dupa ce procedura este finalizata, nu este nevoie pentru a seta geometria suspensiei – masina se va deplasa in mod normal, atat in linie dreapta si pe viraje.

Schimbarea bucselor stabilizatoare in Chisinau