Schimbare parbrize auto in Chisinau | Pret redus

Sticla frontala a automobilului dv. a fost defectata si aveti nevoie de un schimb urgent de parbriz? Sau poate ati observat niste zgarieturi care influienteaza negativ imaginea estetica si pretul automobilului? Astfel de lucruri se pot intampla din diverse cauze. Spre exemplu, pot aparea zgarieturi de diferita adancime, la fel poate avea loc uzura in urma influientei indelungate a stergatoarelor si a nisipului asupra parbrizului. Acestea duc la o scadere sporita a transparentei sticlei si a nivelului de vizibilitate in procesul conducerii. Faptul dat e foarte periculos, deoarece astfel se mareste riscul de a face accident. In afara de toate, starea proasta a geamurilor poate provoca pretentii din partea politie rutiere.

Inlocuire parbriz auto in autoservice

Desigur, schimbul parbrizului este o investitie, care va mari pretul automobilului (in caz ca veti dori sa-l vindeti in viitor). Insa e nevoie sa va adresati la o persoana specializata in domeniul, ci nu la un mester de rand. Aceasta procedura, din cate puteti intelege, este destul de complicata.

Schimbarea de parbrize este o specializare ingusta. De obicei, vulcanizarile obisnuite, pentru a efectua schimbul sticlei apeleaza la mesteri profesionisti. In cazul dat merge vorba despre mesteri calificati in lucrul cu sticlele din cele mai bune ateliere auto din Chisinau, care se specializeaza pe schimbul de parbrize auto.

Procesul schimbarii de parbriz este foarte minutios. Acesta necesita demontarea garniturilor, clemelor, stergatoarelor, dupa care a sticlei in sine cu folosirea instrumentelor si firelor speciale. Urmatorul pas este inlaturarea adezivului vechi si a urmelor de coroziune. De-asemenea sticla trebuie sa fie de o calitate excelenta.

Un automobil bine pregatit permite de schimbat si fixat orice parbriz cu ajutorul adezivilor si a substantelor chimice necesare. Durata procesului depinde de starea si modelul automobilului, dar si de uscarea cleiului. De-obicei aceasta procedura dureaza 2-5 ore.

Multi dinte proprietarii de automobile din Moldova incredinteaza schimbul si reparatia parbrizului in Chisinau profesionistilor din Autoshina.md. Aceasta se datoreaza faptului ca lucram scrupulos si cu suflet. Pe langa aceasta oferim preturi foarte accesibile. Acestea va vor bucura precum si calitatea lucrului. La solicitarea clientului putem oferi schimbul de parbrize mobil, oriunde nu veti afla!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

schimbare parbriz chisinau

Servicii populare: Indreptarea jantelor, Schimbarea anvelopelor, Asigurare auto, Alimentarea sistemului de aer conditionat auto, Inlaturarea mirosurilor

Trebuie să-mi spăl mașina înainte de a înlocui parbrizul❓

Desigur, mașina trebuie să fie curată, deoarece acest lucru vă va economisi timp la instalarea unei noi geamuri auto. Dacă din anumite motive nu ați reușit să vă spălați mașina, vă vom pregăti mașina pentru înlocuirea geamului auto.

Trebuie să schimb periile după înlocuirea geamului auto❓

Da, pentru că cheltuind bani pentru instalarea unei noi geamuri auto și economisind la înlocuirea periilor, te expui riscului de zgârieturi pe geamul nou.

Dacă geamul auto este instalat incorect, poate cădea❓

Nu au existat astfel de cazuri în service-ul nostru auto, dar acest lucru este posibil dacă tehnologia de instalare a sticlei este încălcată.

Când pot începe să conduc mașina după înlocuirea parbrizului❓

Deja după 50-90 de minute. Instalarea unui nou parbriz este o procedură responsabilă atunci când timpul suplimentar de nefuncționare al mașinii dvs. va beneficia doar de acesta.