Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata

Rolul combaterii rularii corpului in timpul virajelor vehiculului este atribuit unui element atat de interesant al suspensiei auto ca bara stabilizatoare. Barele sale sunt elemente de legatura intre capetele stabilizatorului mentionat mai sus si elementul principal de suspensie. Exista balamale in proiectarea lor, astfel incat stabilizatorul si suspensia sa fie conectate mobil.

Impreuna cu alte parti ale masinii, rafturile se descompun periodic. Principalul factor distructiv aici este incarcaturile mari, care provoaca uzura lor rapida.

Singura modalitate de a rezolva problema este inlocuirea barelor Stabilizatoare fata in Chisinau. Ar trebui sa se efectueze la fiecare 100 de mii de kilometri. Aceasta cifra variaza de obicei – totul depinde de conditiile in care masina este operata si cu ce frecventa. Potrivit unor experti, este necesar sa se diagnosticheze piesele la fiecare 20-30 mii km.

Interventia independenta in proiectare poate duce la aparitia unor noi defecte. Asadar, profitati de cunostintele profesionale si experienta bogata a angajatilor nostri Autoshina.md. vom inlocui barele Stabilizatoare frontale la cel mai inalt nivel.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена передних стоек стабилизатора в Кишиневе

Cât de des ar trebui să te schimbi❓

Frecvența înlocuirii depinde de marca mașinii, de calitatea piesei de schimb, de condițiile de funcționare și de stilul de condus. Prin urmare, nu există cifre medii (de la 10 la 100 de mii de km este o gamă prea largă). Dar când apar primele simptome, nu amânați înlocuirea. În cazuri avansate, acest lucru amenință cu pierderea controlului și rostogoliri extreme în viraje (mașina se poate chiar răsturna).

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.