Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata

rolul combaterii rularii corpului in timpul virajelor vehiculului este atribuit unui element atat de interesant al suspensiei auto ca bara stabilizatoare. Barele sale sunt elemente de legatura intre capetele stabilizatorului mentionat mai sus si elementul principal de suspensie. Exista balamale in proiectarea lor, astfel incat stabilizatorul si suspensia sa fie conectate mobil.

impreuna cu alte parti ale masinii, rafturile se descompun periodic. Principalul factor distructiv aici este incarcaturile mari, care provoaca uzura lor rapida.

singura modalitate de a rezolva problema este inlocuirea barelor Stabilizatoare fata in Chisinau. Ar trebui sa se efectueze la fiecare 100 de mii de kilometri. Aceasta cifra variaza de obicei – totul depinde de conditiile in care masina este operata si cu ce frecventa. Potrivit unor experti, este necesar sa se diagnosticheze piesele la fiecare 20-30 mii km.

interventia independenta in proiectare poate duce la aparitia unor noi defecte. Asadar, profitati de cunostintele profesionale si experienta bogata a angajatilor nostri Autoshina.md. vom inlocui barele Stabilizatoare frontale la cel mai inalt nivel.

Inlocuirea barelor stabilizatoare din fata in Chisinau