Inlocuirea garniturii de ulei de directie

Garnitura de ulei este un produs din cauciuc conceput pentru a sigila imbinarile mobile ale mecanismului. De obicei serveste de la 3 la 6 luni. In orice caz, intr-o zi acest dispozitiv va inceta sa functioneze normal.

Inlocuirea garniturii de ulei a suportului de directie este o operatie destul de dificila. La urma urmei, este necesar sa scoateti acest nod din masina si sa il dezasamblati complet. Un incepator nu este capabil sa faca acest lucru pe cont propriu. In plus, exista un risc imens de deteriorare a altor noduri in timpul muncii unui amator.

Puteti prelua inlocuirea garniturilor raftului de directie daca aveti echipament special care va permite sa indepartati anumite parti. Necesita ingrijire maxima si precizie extrema. In caz contrar, totul se va transforma in probleme dificil de rezolvat.

De aceea trebuie sa incredintati aceasta operatiune specialistilor din Autoshina.md atunci nu va trebui sa va puneti masina in pericol si sa petreceti mult timp reparand-o. Contactati-ne la:

  • problema a fost rezolvata rapid si eficient;
  • a fost posibila ridicarea masinii gata pentru o functionare ulterioara cu o garantie de calitate.

Pentru a comanda o inlocuire a garniturii de ulei a raftului de directie, contactati managerul nostru si aflati pretul. Suntem siguri ca termenul limita si costul va vor potrivi!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea garniturii de ulei de directie 1Inlocuirea garniturii de ulei de directie 2Inlocuirea garniturii de ulei de directie 4Inlocuirea garniturii de ulei de directie 5Inlocuirea garniturii de ulei de directie 6

Cum să depanați o cremalieră de direcție❓

Este necesar să se acorde atenție urmelor de scurgere pe antere, ciocăniri necaracteristice în timpul mișcării, dificultăți de rotire a volanului.

Ce alte servicii pot folosi❓

Vă putem ghida Repararea directiei cu pinion si cremaliera, si pe langa asta poti trece Diagnoza completa auto.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Pe aceasta problema sau pe orice alta problema puteti consulta contactele listate pe site sau dupa numar +37360 608 000.

Unde pot inlocui simeringul cremalierului de directie❓

la Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.