Reglarea franei de mana

Frana de mana este utilizata in principal atunci cand masina este stationara, in special pe un drum inclinat. Dar poate fi folosit si intr-o situatie de urgenta atunci cand pedala de frana nu reuseste. Una dintre cele mai bune modalitati de a avea grija de frana de mana este sa o folositi in mod regulat. Totusi, acest lucru nu inseamna ca va trebui sa faceti acest lucru zile si saptamani. De asemenea, nu trebuie sa uitam de reglarea franei de parcare, daca este necesar. Este adesea folosit in timpul traficului, de exemplu, atunci cand porniti de pe un deal sau asteptati un semnal verde de semafor.

Reglaj frana de mana in autoservice

Viata si sanatatea soferului si a pasagerilor acestuia depind de calitatea si eficienta sistemului de franare. Nu modificati singur franele, nu scurtati calea si nu utilizati solutii momentane. Veti vedea pentru dvs. ca aceasta sarcina este prea dificila pentru dvs., asa ca nu pierdeti timpul si cereti ajutorul specialistilor. Ei stiu totul despre reglarea franei de mana. Solutiile moderne in proiectarea franei de mana sunt complexe. Merita sa ne amintim ca sarcina lor principala este de a asigura confortul si siguranta utilizatorilor. Versiunea cu control manual a devenit aproape de intretinere redusa, desi eficienta sa a crescut. Procesul de reglare a frânei de mână, de obicei, nu diferă mult de la masina la masina. Poate exista o diferenta cheie - reglarea se efectuează sub mașină sau din habitaclu. Pret acordare reglaj frana de mana va fi acelasi la inceputul si la sfarsitul lucrarii.

Mesterii nostri vor putea reglaj frana de mana la un pret minunat. Suntem in Autoshina.md suntem gata sa oferim servicii adecvate! Angajatii accepta comenzi pentru ajustarea franei de mana grantului - cu siguranta va va placea pretul!

reglarea franei de mana pentru auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea franei de mana 1Reglarea franei de mana 2Reglarea franei de mana 4Reglarea franei de mana 5Reglarea franei de mana 6

Ce indicatoare raportează o defecțiune a frânei de mână❓

  • Reducerea semnificativă a tensiunii cablului frânei de mână
  • Distanță crescută de către tamburi și plăcuțe de frână ale roților din spate
  • Uzură crescută a plăcuțelor de frână.

Vreau să mă înscriu la Autoshina. Cum pot face acest lucru❓

Vă puteți înscrie online sau prin managerul nostru de numere +37360 608 000.

Cât costă reglarea frânei de mână?❓

Costul de reglare a frânei de mână va varia în funcție de vehicul. Daca doriti sa aflati informatiile exacte, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +37360 608 000 sau prin contactele listate pe site.

⏫ Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră?❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: