Inlocuire resoare in Chisinau

dupa cum stie toata lumea, resoare sunt responsabile de depreciere. Cel mai adesea, acestea nu reusesc ca urmare a miscarii care depaseste masa totala admisa. In functie de designul masinii, arcurile pot fi elemente independente sau integrate cu amortizorul. In cel de-al doilea caz, ele formeaza o structura de suspensie, numita strut MacPherson. De asemenea, arcurile sunt deteriorate ca urmare a ruperii datorita utilizarii excesive a materialului din care au fost fabricate.

in functie de tipul de proiectare a suspensiei masinii, arcul poate fi un element separat intre parghia inferioara si elementul de sustinere al caroseriei. La ce ar trebui sa acord o atentie deosebita inlocuirii unui arc? Va recomandam:

  • schimba, de asemenea, perna amortizorului superior, capacul tijei pistonului si bara de protectie;
  • De asemenea, este necesar sa verificati starea rulmentului care permite rotirea rotilor din fata;
  • inlocuirea arcurilor trebuie efectuata intotdeauna in perechi pe axa masinii-acest lucru impiedica inclinarea corpului in lateral.

Este clar ca aceste parti isi pierd treptat proprietatile in timpul functionarii, in special in masinile vechi. Si daca trebuie sa inlocuiti arcul din cauza deteriorarii mecanice a suspensiei, cauzata, de exemplu, de o coliziune sau de un arc rupt? In acest caz, dupa finalizarea tuturor procedurilor, se recomanda verificarea cu atentie a geometriei suspensiei pentru a va asigura ca parametrii setati nu s-au schimbat si masina se va comporta bine in timpul conducerii.

inlocuirea arcului la un pret excelent in Autoshina.md decizia corecta!

Inlocuire resoare in Chisinau