Repararea aparatelor de aer conditionat si incalzirea in masina

Sistemul de incalzire, aer conditionat si ventilatie este foarte important pentru un microclimat confortabil in interiorul vehiculului dumneavoastra. Aerul conditionat intr-o masina in vremurile moderne este deja o necesitate pentru care este foarte important sa se monitorizeze, deoarece in anumite circumstante proprietarul masinii poate pierde concentrarea asupra drumului din cauza frigului sau caldurii extreme, ceea ce poate duce la un rezultat neplacut pe drumul. Sistemul de aer conditionat functioneaza dupa cum urmeaza. Compresorul comprima gazul freon, care, la randul sau, se ingroasa intr-o stare apoasa si apoi trece in filtru uscator. Apoi ajunge in evaporator, unde la randul sau incepe sa fiarba si in cele din urma sa se evapore. In cele din urma, evaporatorul este puternic racit. Drept urmare, cu ajutorul unui ventilator, prin radiatorul aparatului de aer conditionat, aerul este suflat si racit intra in interiorul masinii.

Reparatii aparate de aer conditionat cand sa faca?

Principalele defectiuni care sunt asociate cu sistemul sunt: ​​sunete si zgomote ciudate, aparatul de aer conditionat porneste dar aerul fie nu este complet racit, fie deloc, aparatul de aer conditionat din masina nu porneste. Sistemul de incalzire este necesar pentru a incalzi aerul din interiorul vehiculului. Sistemul de incalzire este format dintr-un ventilator centrifugal, un incalzitor de tip mixt. Exista urmatoarele probleme in sistemul de incalzire: o defectiune a motorului ventilatorului, un ventilator care nu functioneaza, probleme cu incalzitorul si multi alti factori. Daca aveti probleme cu sistemele de ventilatie sau cu sistemul de incalzire din masina, mesteri cu experienta din service-ul nostru auto va vor ajuta la repararea aparate de aeri conditionat. De asemenea, multe alte servicii sunt disponibile in service-ul nostru auto, precum: repararea radiatorului auto, diagnosticarea computerizata auto, lustruirea parbrizului, reparatia motorului si multe altele.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Conditionerul si incalzirea 1Conditionerul si incalzirea 2Conditionerul si incalzirea 4Conditionerul si incalzirea 5Conditionerul si incalzirea 6

Cum să verific dacă aparatul de aer condiționat funcționează sau nu❓

Trebuie să întrețin aparatul de aer condiționat și cât de des❓

Cât de des trebuie încărcat aparatul de aer condiționat❓

Cât de des trebuie schimbat filtrul de aer❓