Inlocuirea supapei compresorului

O supapa de control de funcționare defectuoasă a compresorului de aer conditionat va supara orice sofer. La urma urmei, cu o supapa de compresor esuata, intregul sistem de aer conditionat va inceta sa functioneze. In timpul sezonului de vara vei suferi de o caldura incredibila, iar iarna vei ingheta pana la oase.

Si asta va supara orice persoana, pentru ca masina ar trebui sa aiba intotdeauna o temperatura optima, confortabila. Prin urmare, este foarte important sa monitorizati functionarea corecta a climatizarii. Exista o serie de motive pentru care o supapa de compresor se defecteaza. De exemplu:

  • probleme in partea electrica a supapei;

  • daune externe;

  • uzura naturala.

Inlocuirea supapei compresorului

Pentru o plimbare confortabila intr-o masina, este necesar sa reparati regulat climatizarea. Dar exista cazuri speciale cand este necesara inlocuirea supapei de control a compresorului. Service-ul Autoshina angajeaza mesteri de prima clasa, care au o vasta experienta la spate.

Intregul serviciu este dotat cu echipamente profesionale. Ne pasa de clientii nostri, asa ca inlocuirea supapei de reglare a compresorului de aer conditionat se va face rapid si la cel mai accesibil pret in Chisinau. Pentru intrebari suplimentare, sunati-ne la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea supapei compresorului 1Inlocuirea supapei compresorului 2Inlocuirea supapei compresorului 4Inlocuirea supapei compresorului 5Inlocuirea supapei compresorului 6