Jante pentru automobile Borbet

Pentru cei care apreciaza calitatea si precizia germana va recomandam sa atrageti o atentie deosebita la jantele Borbet din aliaj. De altfel, merita de remarcat faptul ca discurile auto Borbet sunt fabricate exclusiv in Germania, in micul oras Hesborne din vestul tarii. In fabricile companiei se monitorizeaza in mod constant noile tendinte in tehnologia turnarii si presarii metalelor iar echipamentele de productie sunt permanent actualizate dupa ultimele noutati din industrie.

Angajatii Borbet, cu o scrupulozitate, specific nationala, controleaza cu maxima atentie toate etapele de productie si testeaza intotdeauna produsele finite. Prin urmare, cumparatorul poate fi sigur in masura de 100% ca jantele nici macar nu vor pretinde sa suporte vre-o fisura, sau deformare. Calitatea inalta a turnarii germane este confirmata certificatul «TUV» al expertilor independenti de supraveghere a sigurantei tehnice din Germania. Iar brandurile celebre de automobile precum «Volvo», «Land Rover», «Audi» si «BMW» au folosit de mult jantele Borbet pentru configuratia initiala (OE) a autoturismelor lor.

Pentru selectarea exacta a parametrilor jantei din modelul dorit, contactati consultantii companiei noastre. Pe baza datelor din cataloagele tehnice, managerii companiei noastre vor putea sa selecteze corect parametrii exacti a jantelor pentru masina dumneavoastra. Daca apreciati confortul, designul atractiv si calitatea inalta, alegeti neaparat jante auto Borbet, la cele mai bune preturi din Moldova, cu livrare la domiciliu in toata tara. Autoshina.md – alege in magazinul nostru online cele mai bune produse pentru automobilul tau!