Schimbarea uleiului de motor in Chisinau

Uleiul de motor este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante lichide a masinii. Sarcina acestuia este de a ajuta la functionarea corecta a unitatii propulsoare. Prin urmare, ar trebui sa stiti sigur cum sa schimbati corect uleiul din motorul unei masini.

Acest lubrifiant indeplineste mai multe functii. Reduce frecarea dintre piesele motorului, raceste si mentine motorul curat si previne coroziunea interna prin indepartarea funinginei. Cu toate acestea, in timpul functionarii, uleiul de motor isi pierde proprietatile de protectie, de aceea, acesta trebuie inlocuit dupa o perioada de timp sau dupa un anumit kilometraj.

Procesul de schimbare a uleiului de motor, atunci cand vine vorba de o procedura de „interval” dupa un anumit timp sau kilometraj, ar trebui sa includa inlocuirea filtrului de ulei si a dopului de golire.

Doriti sa alegeti un atelier de reparatii auto care ofera servicii de inlocuire a uleiului auto? In asa caz, acesta trebuie sa aiba o infrastructura adaptata acestui tip de serviciu, iar cunostintele moderne in alegerea uleiului de motor al unei masini pentru inlocuire, la fel sunt importante.

Respectarea regulilor mentionate anterior si achizitionarea de piese de schimb de cea mai inalta calitate este o garantie a linistii si a functionarii fara probleme a masinii dvs. De aceea, trebuie sa contactati Autoshina.md pentru a schimba uleiul de motor la un pret destul de satisfacator. Mesterii nostri lucreaza constiincios si ofera intotdeauna servicii de calitate celor care se adreseaza.

Schimbarea uleiului de motor in Chisinau