Schimbarea uleiului de motor in Chisinau

Uleiul de motor este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante lichide a masinii. Sarcina acestuia este de a ajuta la functionarea corecta a unitatii propulsoare. Prin urmare, ar trebui sa stiti sigur cum sa schimbati corect uleiul din motorul unei masini.

Acest lubrifiant indeplineste mai multe functii. Reduce frecarea dintre piesele motorului, raceste si mentine motorul curat si previne coroziunea interna prin indepartarea funinginei. Cu toate acestea, in timpul functionarii, uleiul de motor isi pierde proprietatile de protectie, de aceea, acesta trebuie inlocuit dupa o perioada de timp sau dupa un anumit kilometraj.

Procesul de schimbare a uleiului de motor, atunci cand vine vorba de o procedura de „interval” dupa un anumit timp sau kilometraj, ar trebui sa includa inlocuirea filtrului de ulei si a dopului de golire.

Unde sa schimb uleiul de motor in Chisinau?

Doriti sa alegeti un atelier de reparatii auto care ofera servicii de inlocuire a uleiului auto? In asa caz, acesta trebuie sa aiba o infrastructura adaptata acestui tip de serviciu, iar cunostintele moderne in alegerea uleiului de motor al unei masini pentru inlocuire, la fel sunt importante.

Respectarea regulilor mentionate anterior si achizitionarea de piese de schimb de cea mai inalta calitate este o garantie a linistii si a functionarii fara probleme a masinii dvs. De aceea, trebuie sa contactati la service auto pentru a schimba uleiul de motor la un pret destul de satisfacator. Mesterii nostri lucreaza constiincios si ofera intotdeauna servicii de calitate celor care se adreseaza. Schimba uleiul de motor in Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Schimba uleiul de motor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului de motor 1Schimbarea uleiului de motor 2Schimbarea uleiului de motor 4Schimbarea uleiului de motor 5Schimbarea uleiului de motor 6

Cât de des trebuie schimbat uleiul de motor❓

Uleiul trebuie schimbat întotdeauna fără a depăși kilometrajul specificat de producătorul mașinii. Călărie iarna, călătorii scurte, condiții de praf etc. necesită un interval și mai scurt între înlocuiri. Schimbările regulate de ulei sunt cea mai ieftină modalitate de a prelungi durata de viață a motorului.

De ce este important să schimbi uleiul❓

Când este utilizat, uleiul își pierde treptat proprietățile originale și se contamina, eficacitatea aditivilor scade. O schimbare a uleiului suficient de frecventă vă permite să eliminați contaminanții din motor și îmbunătățește proprietățile de lubrifiere ale produsului. Scopul aditivilor de ulei de motor de înaltă performanță este, printre altele, de a menține motorul curat și de a preveni coroziunea, rezultând o uzură redusă și o durată de viață prelungită a motorului. În plus, un ulei eficient menține motorul și catalizatorul în stare bună și își păstrează proprietățile originale de lubrifiere. Acest lucru are ca rezultat o evacuare mai curată și un consum mai mic de combustibil.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

De ce ar trebui să comanzi acest serviciu❓

Avem în service auto o echipa de specialisti a fost adunata pentru a face totul pentru tine rapid si eficient