Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice

Marea majoritate a autoturismelor care se deplaseaza astazi pe drumuri sunt echipate cu sisteme electronice mai mult sau mai putin avansate. Acest lucru are unele avantaje si unele dezavantaje.

Esecul aproape a oricarei componente electronice mici se termina, de obicei, cu reparatii costisitoare, care, desigur, pot fi atribuite categoriei de eliminare a defectelor. Datorita sistemelor electronice si capacitatii de a conecta masina la un computer, cu toate acestea, este posibil sa se diagnosticheze problemele cu masina mult mai rapid, fara a se demonta in parti. Acesta este un avantaj fara indoiala al unui numar mare de senzori si alte electronice care monitorizeaza constant eficacitatea sistemelor individuale cu care este echipata fiecare masina.

Diagnoza electrica auto - capabilitati

Diagnoza electrica auto nu este altceva decat conectarea masinii la un computer cu software-ul corespunzator, impreuna cu identificarea posibilelor defectiuni cu ajutorul acestuia, ceea ce poate duce la functionarea defectuoasa a sistemelor intregi. In acest fel, puteti identifica sursa unei posibile probleme cu vehiculul. In plus, acest tip de diagnosticare poate fi o modalitate buna de a verifica starea tehnica a masinii imediat inainte de ao cumpara. Aceasta este o optiune excelenta pentru cei care au decis sa cumpere o masina uzata.

In atelierul nostru din Autoshina.md vom efectua in mod eficient diagnoza electrica auto al masinii dvs. In acest fel veti obtine informatii complete despre ceea ce trebuie sa fie reparat si inlocuit in masina.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea computerizata a echipamentelor electrice

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

De ce se face diagnosticarea electrică a mașinii❓

Trebuie înțeles că cea mai mică defecțiune a sistemului electric poate duce la consecințe neașteptate și chiar la tragedie. Adică, problema din această zonă ar trebui eliminată imediat. Angajații Autoshina efectuați diagnostice și reparații de înaltă calitate a întregului sistem.

Care sunt semnele unei probleme electronice❓

Ar trebui să fie atent:

  • Probleme cu orice includere a dispozitivelor auto alimentate de motoare electrice
  • Defecțiuni ale diferitelor noduri echipate cu siguranțe sau relee
  • Defecțiuni ale demarorului
  • Descarcarea bateriei

Poti comanda si alte servicii❓

Avem o listă extinsă de servicii. Puteți cumpăra de la noi jante la masina ta la un pret accesibil.

Cum mă pot înscrie la service auto❓

Puteți contacta compania noastră folosind contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.