Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil

De-a lungul timpului, liniile de combustibil care merg de la rezervorul de gaz la motorul vehiculului de-a lungul fundului sau devin acoperite cu rugina si se sfarama.

Ati observat pete de combustibil pe partea inferioara a masinii? Consumul de combustibil a devenit brusc excesiv? Ati simtit mirosul de combustibil in masina, pierderea de benzina sau motorina? Daca astfel de lucruri, individual sau impreuna, se intampla cu masina dvs., nu trebuie sa intarziati repararea conductelor de combustibil de inalta presiune.

Una dintre cele mai importante parti ale sistemului de combustibil este conductele de combustibil. Cand devin inutilizabile, este de obicei necesar sa inlocuiti partea rupta a sistemului sau intregul furtun de la rezervor la motor. Aceasta operatie nu este cea mai usoara, deci trebuie sa o incredintati profesionistilor. Dupa finalizarea lucrarilor de inlocuire a elementelor conductei de combustibil, este necesar sa ventilati bine intregul sistem si sa verificati etanseitatea acestuia.

Scurgerile din sistemul de combustibil sunt un simptom foarte grav care nu trebuie subestimat. Nu ignora mirosul excesiv de benzina din masina, acesta este un semn al unei scurgeri in sistem. Nu este nevoie sa salvati inca detaliile.

Va invitam sa va inspectati masina in Autoshina.md. Avem service auto putem repara conductele de combustibil la cel mai inalt nivel.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil 1Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil 2Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil 4Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil 5Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil 6

Cât de des trebuie întreținut sistemul de alimentare cu combustibil❓

Intervalul optim de întreținere pentru sistemul de alimentare al mașinii este de 10 ... 15 mii km de raliu. Dar trebuie înțeles că stabilitatea sistemului de combustibil al unei mașini și a mașinii în sine depinde în mare măsură de calitatea combustibilului folosit pentru a-l alimenta. Cu cât este mai jos, cu atât mai multe fracții grele se vor depune pe injector. Și dacă îngrijirea nu este acordată atenția cuvenită, atunci curățarea duzelor nu mai este suficientă. Sunt necesare reparații mai serioase.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele