Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil

De-a lungul timpului, liniile de combustibil care merg de la rezervorul de gaz la motorul vehiculului de-a lungul fundului sau devin acoperite cu rugina si se sfarama.

Ati observat pete de combustibil pe partea inferioara a masinii? Consumul de combustibil a devenit brusc excesiv? Ati simtit mirosul de combustibil in masina, pierderea de benzina sau motorina? Daca astfel de lucruri, individual sau impreuna, se intampla cu masina dvs., nu trebuie sa intarziati repararea conductelor de combustibil de inalta presiune.

Una dintre cele mai importante parti ale sistemului de combustibil este conductele de combustibil. Cand devin inutilizabile, este de obicei necesar sa inlocuiti partea rupta a sistemului sau intregul furtun de la rezervor la motor. Aceasta operatie nu este cea mai usoara, deci trebuie sa o incredintati profesionistilor. Dupa finalizarea lucrarilor de inlocuire a elementelor conductei de combustibil, este necesar sa ventilati bine intregul sistem si sa verificati etanseitatea acestuia.

Scurgerile din sistemul de combustibil sunt un simptom foarte grav care nu trebuie subestimat. Nu ignora mirosul excesiv de benzina din masina, acesta este un semn al unei scurgeri in sistem. Nu este nevoie sa salvati inca detaliile.

Va invitam sa va inspectati masina in Autoshina.md. putem repara conductele de combustibil la cel mai inalt nivel.

Inlocuirea elementelor conductelor de combustibil