Sudarea cu argon a tevei de esapament

Este bine cunoscut faptul ca o toba de esapament indeplineste sarcina importanta de amortizare a vibratiilor sonore. Dar, in timp, ca orice alta unitate, se uzeaza. Cum se repara o toba de esapament? Sudarea cu argon a mufflerului vine in ajutor.

De regula, durata de viata a acestui dispozitiv nu depaseste 2-3 ani. De ce, ai putea intreba? Se pare ca trebuie sa te uiti la conditiile de utilizare a acestuia. Inca de la inceput, toba de esapament functioneaza la sarcini crescute din prima zi de functionare. Astfel, elementul este cel mai activ afectat de umiditate, saruri din exterior si temperaturi ridicate din interior. Este clar ca apar schimbari colosale. Niciun metal nu poate rezista la astfel de sarcini. Amortizorul trebuie sa cantareasca cel putin 10 kg pentru a-l sustine. Printre altele, exista o vibratie constanta a peretilor interiori ai unitatii.

Si este posibil si necesar sa se elimine defectiunea care a aparut! Contactati Autoshina.md pentru sudarea cu argon a tobei de esapament din Chisinau pentru a fi complet siguri de principalul lucru: servicii de prima clasa. Folosim piese de schimb originale sau analogi de calitate. Masinile sunt deservite de eforturile mesterilor experimentati si profesionisti care folosesc cele mai moderne echipamente. Toate lucrarile, inclusiv sudarea tobei de esapament cu argon, sunt garantate.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Sudarea cu argon a tevei de esapament in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Sudarea cu argon a tevei de esapament 1Sudarea cu argon a tevei de esapament 2Sudarea cu argon a tevei de esapament 4Sudarea cu argon a tevei de esapament 5Sudarea cu argon a tevei de esapament 6

Care sunt cauzele uzurii tobei de eșapament❓

Motivele care pot duce la o defecțiune pot fi diferite, dar pot fi împărțite în grupuri principale:

  • mediu agresiv
  • schimbările de temperatură
  • umiditate
  • reactivi

Cât costă lucrările de sudare❓

Este posibil să aflați costul lucrărilor de sudare numai după ce sudarea este efectuată. Este necesar să se determine cu exactitate materialele utilizate și cantitatea de muncă. Prin urmare, doar maestrul sudor poate anunța prețul pentru sudare.

Cum pot plăti pentru serviciile dvs❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: