Diagnosticarea sistemul de directiei

Sistemul de directie este una dintre componentele principale ale calului de fier. Manipularea vehiculului si confortul conducerii pe sosea depind de acesta. Sistemul de directie este, de asemenea, una dintre cele mai de urgenta componente. Deteriorarea sistemului este afectata de neregularitati si gauri in suprafata drumului, modificari ale temperaturii si umiditatii. Si mai rau, unii soferi nu acorda atentie diagnosticarii periodice a directiei masinii.

Raspunsul rotilor din fata la directie scade odata cu cresterea uzurii componentelor acestui dispozitiv. Atunci cand se obtine prea multa reactie in sistem, capacitatea vehiculului de a controla este redusa intr-o asemenea masura incat utilizarea ulterioara a vehiculului pune in pericol siguranta la volan.

Cel mai adesea apar urmatoarele defectiuni a directiei, care pot fi detectate prin verificarea starii tehnice:

In general, este destul de simplu sa gasiti si sa rezolvati problema. Volanul se roteste si se aude un scartait caracteristic sau o lovitura ciudata din compartimentul motorului. Uneori, prietenul tau cu patru roti este tras intr-o anumita directie. Proprietarul masinii va simti probabil o vibratie in timpul conducerii sau franarii atunci cand tine volanul. Aceasta inseamna ca trebuie sa mergeti imediat la statia de service, unde va fi verificata starea de directie.

Unul dintre cele mai frecvente defecte dobandite ale mecanismului de directie. Agravarea defectului duce la consecinte grave. Deci, nu amanati o vizita la un specialist pentru a verifica reactia de directie.

Principalul factor al diagnosticarii reusite a directiei la cel mai bun pret este echipamentul specializat. Va asteptam in centrul auto Autoshina.md!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea sistemul de directiei in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemul de directiei 1Diagnosticarea sistemul de directiei 2Diagnosticarea sistemul de directiei 4Diagnosticarea sistemul de directiei 5Diagnosticarea sistemul de directiei 6

Când este necesară diagnosticarea direcției❓

Se recomandă ca diagnosticarea să fie efectuată în perioada specificată de producătorul auto. Nu va fi de prisos când se schimbă sezonul, după o călătorie foarte lungă, drumuri proaste sau off-road. Este obligatoriu în cazurile în care, la ralanti, se observă o băltoacă de ulei sub capotă sau volanul începe să se comporte atipic în timpul mersului.

Poti comanda si alte servicii❓

Avem o listă extinsă de servicii. Puteți cumpăra de la noi anvelopele la masina ta la un pret accesibil.

Cum pot contacta compania dumneavoastră pentru a comanda servicii❓

Puteți contacta compania noastră folosind contactele listate pe site sau sunând la +37360 608 000.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.