Reparatii generale la motor in Chisinau

Motorul este cea mai importanta unitate de putere a oricarei masini. Prin urmare, merita sa aveti grija de bunastarea acestuia, pentru a evita costul inlocuirii sau repararea motorului in viitor. Functionarea necorespunzatoare si intervalele de deservire crescute, precum si deteriorarea mecanica, sunt cele mai frecvente cauze ale defectarii a acestei unitati.

De multe ori se intampla ca o defectiune sa fi afectat una dintre componentele care pot fi inlocuite sau reparate. Defectiunile pe termen lung ale componentelor pot deteriora componentele motorului adiacente. Pe masura ce kilometrajul creste, daunele devin atat de grave incat motorul refuza complet sa asculte. Puteti inlocui motorul deteriorat sau puteti apela la serviciul de „reparare generala a motoarelor”.

Achizitionarea unui motor uzat reprezinta un risc mare ca sa gasiti o copie intr-o stare identica cu cea deteriorata. Fiecare motor folosit trebuie monitorizat indeaproape inainte de cumparare pentru a evalua durata sa de viata aproximativa. Astfel, repararea generala a motorului masinii nu va fi pe agenda pentru o perioada lunga de timp. Nu ignorati semnalele date de tabloul de bord sau fumul gros din sistemul de evacuare.

Puteti incredinta sarcina de reparatie unui specialist contactand la service auto Autoshina.md. La noi puteti fi siguri ca repararea motorului masinii va fi efectuata la un pret accesibil, relativ rapid si de inalta calitate. Folosirea experientei noastre si a serviciilor excelente asigura ca toate piesele necesare pentru o reparatie capitala a motorului in Chisinau sunt selectate si securizate in mod corect. Pentru mai multe informatii sunati la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

reparatia capitala a motorului

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatii generale la motor 1Reparatii generale la motor 2Reparatii generale la motor 4Reparatii generale la motor 5Reparatii generale la motor 6

Ce înseamnă revizia motorului❓

Revizia unui motor cu ardere internă implică dezasamblarea motorului și înlocuirea pieselor din cele două părți principale ale acestuia..

Cât durează o revizie a motorului❓

Reparația durează 3-4 zile, chiar dacă toate piesele sunt disponibile la locul de reparații.

Frecvența serviciului❓

Reparațiile trebuie făcute la fiecare 20-25 de mii de kilometri. Această recomandare a fost exprimată de specialiști și experți din industria auto.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.