Sudarea jantelor in Chisinau

Sudarea jantelor este una dintre etapele de regenerare a acestor elemente importante ale unei roti de masina, care este necesara in caz de avarie. Este important sa intelegem cum arata procesul de restabilire a acestora pana la starea de functionare.

In general, sudura jantelor din aliaj si titan este o solutie foarte eficienta pentru jantele crapate. Jantele sunt supuse unor sarcini mari, nu numai in timpul condusului mai dinamic, ci chiar si in timpul utilizarii normale a vehiculului. Uneori se poate intampla ca la un moment dat janta sa nu reziste la tensiune si sa se rupa. Ce e de facut atunci? Puteti achizitiona o alta janta, dar aceasta implica o multime de costuri financiare. De aceea, multi soferi moldoveni, in aceasta situatie critica, apeleaza la Autoshina.md si comanda sudarea jantelor cu argon. Atelierul nostru are echipamente moderne de sudura de inalta calitate, care permite sa reparam in mod sigur si eficient o janta deteriorata.

Inainte de sudarea jantei, este necesar sa se determine cu precizie materialul din care a fost fabricata janta. De ce? Motivul este foarte simplu: aluminiul este sudat in mod diferit fata de otel. Dupa monitorizare, mesterii nostri vor putea alege cea mai potrivita metoda de lucru si pot determina temperatura la care ar trebui sudate jantele din aliaj usor.

sudarea jantelor

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Sudarea jantelor 1Sudarea jantelor 2Sudarea jantelor 4Sudarea jantelor 5Sudarea jantelor 6

La sudarea jantelor de aluminiu este foarte important sa se previna formarea de oxizi si pori care pot slabi sudura. Daca se respecta pe deplin conditiile corespunzatoare ale procedurii, fisura de pe janta poate fi eliminata, iar partea regenerata, in consecinta, primeste o durata de viata ulterioara, foarte lunga. Acest lucru inseamna ca proprietarul fericit a masinii poate fi complet sigur ca unitatea reparata va fi folosita in siguranta pentru o lunga perioada de timp.

Da, uneori apare o crapatura pe janta. Dar acesta nu este un motiv de panica. Personalul nostru este pregatit sa rezolve problema care a aparut. In oferta noastra veti gasi serviciul de sudare cu argon a jantelor. Folosim echipamente de sudura de inalta calitate care ne permit sa corectam cele mai dificile fisuri. Putem, de asemenea, sa sudam elemente pe janta atunci cand fisura este atat de mare incat nu poate fi sudata.

Garantam reparatii rapide si de inalta calitate, deoarece avem un nivel excelent de deservire. Contactandu-ne, veti economisi foarte mult. In plus, puteti fi siguri ca produsul final va fi ca nou. Sudare de inalta calitate a jantelor din aliaj la cel mai bun pret - toate acestea la Autoshina.md! 

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Servicii populare: Ajutor tehnic in caz de accident , Sudare cu argon, Vulcanizare Mobila, Asigurare auto, Sudarea jantelor

Cum gătiți discurile când reparați❓

Dacă pe disc a fost aplicată o astfel de forță încât acesta a izbucnit, aceasta nu mai este foarte bună. Dar, în cele mai multe cazuri, o fisură poate fi sudată și discul poate continua să funcționeze, este sigur.Sudura cu arc cu electrozi neconsumabile într-un mediu cu gaz inert este singura modalitate de a suda fisuri pe discurile din aliaj de aluminiu.

Merită să cumpărați discuri neoriginale sau este mai bine să îndreptați discurile originale❓

Desigur, este mai bine să editați și să restaurați originalul. Discurile originale sunt mult înaintea replicilor în multe privințe.

Cât va costa prepararea unui disc❓

Puteți afla costul lucrării sunând la +373 60 608 000

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓

Sigur. Avem o mare varietate de servicii pe site-ul nostru, cum ar fi: Instalarea unei camere de vedere din spate, Repararea rezonatorului, Sudarea cu argon a tevei de esapament, Inlocuirea catalizatorului și mult mai mult.