Diagnosticarea lichidelor tehnice

Fiecare masina, indiferent de tip, marca sau varsta, necesita o atentie speciala din partea soferului in functionarea zilnica. Pe langa mentinerea masinii in stare tehnica buna, una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie sa ne amintim este verificarea regulata a fluidelor de lucru din masina.

Dupa cum arata practica, multi soferi tind sa uite de acest lucru. Puteti auzi adesea opinia ca, atata timp cat masina nu provoaca probleme, nu este nevoie sa fiti interesat de starea sa.

Este evident ca aceasta abordare este gresita. Nerespectarea acestei cerinte in timp poate duce la reparatii mai grave, suparatoare si, desigur, mai costisitoare. Deci, este necesar sa se faca o regula pentru a verifica in mod regulat starea principalelor fluide de lucru din masina.

Desigur, nu trebuie sa uitam de verificarea lichidului de frana. La urma urmei, siguranta rutiera depinde in mare masura de forta de franare. In cazuri extreme, lipsa verificarii in timp util a lichidului de frana cu un multimetru poate duce la faptul ca eficienta franarii scade la zero. Deci nu merita riscul.

Situatia este diferita de lichidul de racire. Si toate pentru ca nu isi pierde proprietatile in timp, deci chiar si dupa 10 ani nu trebuie inlocuit cu unul nou. Acest lucru nu inseamna ca putem sari peste verificarea nivelului sau. Trecerea lichidului din sistem intr-o stare volatila este un proces natural si trebuie reumplut din cand in cand.

Soferii nu ar trebui sa verifice singuri lichidul servodirectie. Cu toate acestea, o evaluare a starii servodirectiei ar trebui sa fie furnizata profesionistilor care vor decide daca orice contaminare poate deteriora pompa sau supapele.

In service auto Autoshina.md pe langa verificarea diferitelor fluide tehnice, este diagnosticata starea uleiului de motor. Vino si foloseste-l!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика технических жидкостей

Serviciile noastre populare: Schimbarea lichidului de racire, Inlocuirea curelei alternatorului, Schimbarea arc de suspensie, Instalarea senzorilor de parcare.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea lichidelor tehnice 1Diagnosticarea lichidelor tehnice 2Diagnosticarea lichidelor tehnice 4Diagnosticarea lichidelor tehnice 5Diagnosticarea lichidelor tehnice 6

Ce ulei este potrivit pentru mașina mea❓

Cel mai simplu și mai sigur mod de a afla este să te uiți în manualul de utilizare al mașinii tale. Sau contactați-ne Autoshina.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.

Cui pot contacta în legătură cu această problemă❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Puteți cumpăra de la noi Uleiuri de motor, și, de asemenea, trece Diagnosticarea barei stabilizatoare și mult mai mult.