Inlocuirea lantului de distributie

Proprietarii de masini stiu ca cureaua de distributie este amplasata in afara motorului, sub un capac de protectie special. Lantul de distributie este incorporat in motor.

Lanturile de distributie de cele mai multe ori nu au nevoie de deservire speciala si servesc bine pe toata durata de viata a motorului. Cu toate acestea, daca exista semne de defecte (de exemplu, un sunet zgomotos), atunci trebuie sa luati in considerare inlocuirea lantului de distributie si, de preferinta, la un pret normal.

Mentinerea nivelului corect de ulei de motor este foarte importanta. In caz contrar, va fi nevoie de inlocuit lantul de distributie (pretul lucrarii variaza in functie de atelier). Printre altele, fiecare sofer trebuie sa se asigure ca motorul este in stare buna de functionare. Supraincarcarea este posibila, de exemplu, din cauza conducerii prea rapide.

Motoarele mai vechi cu aspiratie naturala au permis ca lantul de distributie sa reziste la 300-500 de mii de km fara cea mai mica defectiune. Cu toate acestea, la motoarele moderne sincronizarea nu este atat de fiabila.

Schimbarea lantului de distributie in Chisinau se poate face fara probleme la Autoshina.md. Determinarea kilometrajului exact in acest caz nu este deloc necesara. Apropo, costul inlocuirii lantului de distributie va va satisface iar intreaga operatiune va dura doar cateva ore.

Inlocuirea lantului de distributie