Inlocuirea lantului de distributie

Proprietarii de masini stiu ca cureaua de distributie este amplasata in afara motorului, sub un capac de protectie special. Lantul de distributie este incorporat in motor.

Lanturile de distributie de cele mai multe ori nu au nevoie de deservire speciala si servesc bine pe toata durata de viata a motorului. Cu toate acestea, daca exista semne de defecte (de exemplu, un sunet zgomotos), atunci trebuie sa luati in considerare inlocuirea lantului de distributie si, de preferinta, la un pret normal.

Mentinerea nivelului corect de ulei de motor este foarte importanta. In caz contrar, va fi nevoie de inlocuit lantul de distributie (pretul lucrarii variaza in functie de atelier). Printre altele, fiecare sofer trebuie sa se asigure ca motorul este in stare buna de functionare. Supraincarcarea este posibila, de exemplu, din cauza conducerii prea rapide.

Motoarele mai vechi cu aspiratie naturala au permis ca lantul de distributie sa reziste la 300-500 de mii de km fara cea mai mica defectiune. Cu toate acestea, la motoarele moderne sincronizarea nu este atat de fiabila.

Schimbarea lantului de distributie in Chisinau se poate face fara probleme la service auto Autoshina.md. Determinarea kilometrajului exact in acest caz nu este deloc necesara. Apropo, costul inlocuirii lantului de distributie va va satisface iar intreaga operatiune va dura doar cateva ore. Puteți face o programare cu noi prin managerul nostru la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена цепи ГРМ в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea lantului de distributie 1Inlocuirea lantului de distributie 2Inlocuirea lantului de distributie 4Inlocuirea lantului de distributie 5Inlocuirea lantului de distributie 6

Cum se determină necesitatea înlocuirii lanțului de distribuție și a tensoarelor❓

Uzura întinzătorului se manifestă prin faptul că tensiunea lanțului slăbește și se lasă. În acest caz, se aude un „sunet metalic”, care în stadiile incipiente se va auzi doar la viteze mai mari, iar în cazuri avansate, sunetul va fi prezent în mod constant când motorul este pornit. Particularitatea acestei probleme este că este necesar să se stabilească exact dacă problema se află doar în tensionare sau lanțul este de asemenea uzat.

Cât de des trebuie înlocuit lanțul de distribuție❓

În ceea ce privește frecvența de înlocuire a lanțului de distribuție, mecanicii auto profesioniști spun că perioada depinde de marca mașinii și de kilometrajul acesteia. Este recomandat să faceți cu siguranță o „înlocuire a lanțului de distribuție” în următoarele cazuri: kilometrajul mașinii depășește patruzeci de mii de kilometri, dacă a fost deja tras în sus în mod repetat, ați cumpărat o mașină uzată.

Cât costă un lanț de distribuție❓

Costul poate varia în funcție de factori precum tipul motorului, modelul, marca mașinii, producătorul etc. Informații despre costul diferitelor tipuri pot fi obținute sunând la 373 60 608 000.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de profesioniști care vor face totul pentru tine rapid și eficient.