Diagnosticarea generatorului

Generatorul este considerat drept una dintre cele mai importante componente ale vehiculului. Dacă se descompune, aceasta duce la imobilizarea garantată a mașinii dvs. în doar 20-30 km de drum. Diagnosticarea generatorului va ajuta la prevenirea problemelor.

Echipamentele electrice nu reușesc, iar acest lucru duce adesea la defecțiuni. Generatorul ca sursă principală de energie electrică poate fi înlocuit de o baterie de ceva timp. Pentru a preveni descompunerea generatorului, este necesară verificarea periodică a caracteristicilor de performanță ale unităților electrice. Astfel, există o identificare rapidă a cauzelor defecțiunilor, după care comandantul le va elimina cu ușurință.

Pentru a afla care este problema, comandanții centrului auto pot Autoshina.md, după diagnosticarea generatorului mașinii. Avem cele mai noi echipamente și instrumente speciale. Aceasta înseamnă că verificarea alternatorului auto cu un tester va fi efectuată cât mai eficient posibil.

Verificarea generatorului de pe masina - care sunt principalele noastre avantaje?

  • disponibilitatea unei baze tehnice și materiale moderne și a unui depozit de piese de schimb. Executarea rapidă a procedurilor, inclusiv verificarea generatorului auto de către un tester, & ndash; la un nivel ridicat.
  • un personal de specialiști calificați cu experiență vastă.
  • garanție oficială de calitate după diagnosticarea generatorului la prețul optim.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика генератора

Cât va costa reparația unui generator❓

Aceasta este cea mai frecventă întrebare! Și răspunsul la acesta poate să nu fie atât de clar! La urma urmei, fără să vedeți generatorul și să nu îl puteți diagnostica, este imposibil să determinați cu exactitate costul reparațiilor! Sunați la +373 60 608 000 pentru un răspuns mai detaliat.

Cât durează repararea unui generator❓

Repararea unui generator scos dintr-o mașină durează de obicei de la 30 de minute la 1 oră!

Aveți reduceri, promoții❓

Da, avem reduceri, bonusuri cumulate. Apel!

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.