Diagnosticarea alinierii rotilor este cheia pentru calatoria sigura si confortabila!

V-ati gandit vreodata cat de importanta este diagnosticarea corecta a unghiurilor de aliniere a rotilor pentru masina dumneavoastra? Aceasta nu este doar o procedura, ci o garantie a sigurantei dumneavoastra pe drum. Citind acest articol pana la sfarsit, veti afla toate detaliile acestui serviciu si veti intelege de ce merita sa alegeti service-ul auto Autoshina.md.

Haideti sa intelegem de ce diagnosticarea unghiurilor de aliniere este o parte esentiala a intretinerii automobilului.

Ce este diagnosticarea unghiurilor de aliniere?

Diagnosticarea unghiurilor de aliniere este procesul de verificare si ajustare a unghiurilor de instalare a rotilor automobilului pentru a asigura pozitia lor corecta in raport una cu cealalta si cu drumul. Unghiurile corecte de instalare a rotilor sunt importante pentru uzura uniforma a anvelopelor, stabilitatea si siguranta condusului. La service-ul auto Autoshina.md, acest serviciu este efectuat cu echipamente de inalta tehnologie, garantand precizia si fiabilitatea rezultatelor.

Exemplu: Imaginati-va situatia in care observati ca masina dumneavoastra incepe sa traga intr-o parte in timpul mersului drept. Acesta este unul dintre primele semne ca este timpul sa efectuati o diagnosticare a unghiurilor de aliniere.

на подъёмники мастер делает диагностику сход развала серой машины

Beneficiile diagnosticarii regulate a unghiurilor de aliniere

Durabilitatea anvelopelor

 • Diagnosticarea regulata a unghiurilor de aliniere prelungeste semnificativ durata de viata a anvelopelor dumneavoastra. Pozitia corecta a rotilor asigura uzura uniforma a anvelopelor, evitand astfel inlocuirea prematura a acestora.

Exemplu: Maria, una dintre clientele noastre, a observat ca dupa diagnosticarea si corectarea unghiurilor de aliniere, anvelopele sale au durat cu 30% mai mult decat de obicei.

Imbunatatirea manevrabilitatii automobilului

 • Alinierea corecta a rotilor imbunatateste manevrabilitatea automobilului, facandu-l mai stabil pe drum. Acest lucru este deosebit de important la conducerea cu viteze mari sau pe drumuri sinuoase.

Exemplu: Ivan, proprietarul unui automobil sportiv, a remarcat ca dupa diagnosticare, masina sa a devenit mult mai stabila in viraje.

Economia de combustibil

Exemplu: Andrei, care calatoreste des pe distante lungi, a remarcat o reducere semnificativa a consumului de combustibil dupa vizita la service-ul nostru auto.

два человека, мастера, в рабочей робе, обсуждают прайс лист на развал схождения автомобиля на подъёмнике

Cand ar trebui sa efectuati diagnosticarea unghiurilor de aliniere?

Exista cateva semne care indica necesitatea diagnosticarii unghiurilor de aliniere. Fiti atenti la urmatoarele simptome:

 • Masina trage intr-o parte in timpul mersului drept.
 • Uzura neuniforma a anvelopelor.
 • Volanul nu este centrat in timpul mersului drept.
 • Consum crescut de combustibil.
 • Automobilul devine mai putin stabil in viraje.

Daca observati cel putin unul dintre aceste semne, este timpul sa programati o diagnosticare a unghiurilor de aliniere. La service-ul auto Autoshina.md, vom efectua verificarea rapid si de calitate, folosind echipamente moderne si experienta profesionistilor nostri.

 

Procesul de diagnosticare a unghiurilor de aliniere la Autoshina.md

мастер проводит диагностику развал схождения цена указана на мониторе, мастер в защитных очках

La service-ul auto Autoshina.md, diagnosticarea unghiurilor de aliniere include mai multe etape, fiecare dintre acestea avand ca scop asigurarea preciziei maxime si a sigurantei:

 1. Inspectia initiala: Mecanici nostri efectueaza o inspectie vizuala a suspensiei si anvelopelor pentru a identifica defectele evidente si uzura.
 2. Montarea pe stand: Automobilul este montat pe un stand specializat pentru verificarea unghiurilor de aliniere. Acest echipament permite masurarea cu precizie a unghiurilor de instalare a rotilor.
 3. Verificarea parametrilor: Pe stand, se verifica parametrii unghiurilor de aliniere ale rotilor, comparandu-se cu standardele fabricii.
 4. Corectarea: Daca este necesar, mecanici corecteaza unghiurile de instalare a rotilor pentru a le aduce in conformitate cu normele.
 5. Verificarea finala: Dupa corectare, se efectueaza o verificare repetata pentru a se asigura de corectitudinea setarilor.

Echipamentele utilizate la Autoshina.md asigura precizia maxima a verificarii si corectarii unghiurilor de aliniere, garantand durabilitatea si siguranta automobilului dumneavoastra.

 

Lista de preturi pentru serviciile de diagnosticare a unghiurilor de aliniere

La service-ul auto Autoshina.md, oferim preturi competitive si lista de preturi pentru diagnosticarea unghiurilor de aliniere:

Preturile serviciilor de diagnosticare a unghiurilor de aliniereCost, lei
Diagnosticare unghiuri de aliniere (doua axe)449* lei
Diagnosticare suspensie249* lei
Reglarea cremalierului de directie199* lei
Inlocuirea surubului de aliniere49* lei
Incalzirea suruburilor de aliniere99* lei
Diagnosticarea bujiilor199* lei

*Costul final poate depinde de gradul de complexitate al lucrarilor si de cerintele individuale ale clientului. Preturile indicate pentru serviciile Autoshina nu includ costul materialelor consumabile si al pieselor de schimb!

 

Avantajele apelarii la Autoshina.md

Mecanici profesionisti si echipamente moderne

Mecanicii nostri au peste 11 ani de experienta in domeniul service-ului auto si urmeaza in mod regulat cursuri de perfectionare. Folosim doar echipamente moderne, ceea ce ne permite sa garantam servicii de inalta calitate.

Exemplu: Unul dintre clientii nostri, Alexei, a impartasit experienta sa: „Am apelat la Autoshina.md pentru diagnosticarea unghiurilor de aliniere. Rezultatul a depasit toate asteptarile - masina a devenit mult mai stabila si mai manevrabila pe drum.”

Gama completa de servicii intr-un singur loc

La service-ul auto Autoshina.md puteti beneficia de toata gama de servicii pentru automobilul dumneavoastra, de la verificare la vopsire. Este convenabil si economiseste timp, deoarece nu trebuie sa apelati la mai multe service-uri diferite.

Exemplu: Natalia, clienta noastra fidela, mentioneaza: „Imi este foarte convenabil ca la Autoshina.md pot rezolva toate problemele masinii intr-un singur loc. Baietii sunt cu adevarat profesionisti.”

Programul de loialitate

Pretuim fiecare client si oferim un program de loialitate cu trei niveluri: Argint, Aur si Rubin. Fiecare client nou primeste statutul „Argint” dupa prima comanda si verificarea gratuita a suspensiei, precum si 5% cashback pentru toate serviciile si produsele. Cu cresterea statutului, privilegiile cresc.

 • Argint: Diagnosticare gratuita a suspensiei si 5% cashback.
 • Aur: Verificarea gratuita a suspensiei, alinierea, schimbul de ulei si 6% cashback.
 • Rubin: Toate serviciile statutelor anterioare, plus verificarea sistemelor electronice, montajul anvelopelor, schimbul lichidului din cutia de viteze si 8% cashback.

Mecanicul raspunde la intrebarile clientului despre preturile pentru alinierea rotilor la biroul de service auto

Cum sa programati o diagnosticare a unghiurilor de aliniere?

Programarea pentru diagnosticarea unghiurilor de aliniere la service-ul auto Autoshina.md este foarte simpla. Puteti face acest lucru in mai multe moduri:

 • Sunati la telefonul: +373 60 608 000
 • Completati formularul de pe site-ul nostru autoshina.md
 • Veniti la noi la adresa: Calea Basarabiei 44

Managerii nostri, cum ar fi Ion, sunt intotdeauna gata sa va ajute si sa raspunda la toate intrebarile. Lucram de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00 si sambata de la 9:00 la 16:00.

Nu amanati siguranta automobilului dumneavoastra - programati-va la o verificare chiar astazi!

 

Intrebari frecvente

 1. Ce este diagnosticarea unghiurilor de aliniere?

Este procedura de verificare si ajustare a unghiurilor de instalare a rotilor pentru a asigura pozitia lor corecta in raport una cu cealalta si cu drumul.

 1. Cum sa intelegeti ca este necesara diagnosticarea unghiurilor de aliniere?

Principalele semne: masina trage intr-o parte, uzura neuniforma a anvelopelor, volanul nu este centrat in timpul mersului drept, consumul crescut de combustibil.

 1. Cat costa diagnosticarea unghiurilor de aliniere la Autoshina.md?

Costul diagnosticarii unghiurilor de aliniere pentru doua axe este de 449 lei. Lista completa de preturi este disponibila pe site-ul nostru.

 1. Cat de des trebuie sa efectuati diagnosticarea unghiurilor de aliniere?

Se recomanda efectuarea diagnosticarii dupa fiecare reparatie a suspensiei, inlocuirea anvelopelor sau daca observati schimbari in comportamentul masinii.

 1. Ce avantaje ofera programul de loialitate Autoshina.md?

Programul de loialitate include servicii gratuite si cashback: de la diagnosticarea suspensiei la schimbul de ulei si diagnosticarea sistemelor electronice.

 1. Cum sa programati o diagnosticare a unghiurilor de aliniere?

Puteti programa la telefonul +373 60 608 000, pe site-ul autoshina.md sau venind la noi la adresa Calea Basarabiei 44.

 1. De ce sa alegeti Autoshina.md?

Oferim servicii profesionale, echipamente moderne si conditii avantajoase pentru clienti. Mecanicii nostri au peste 11 ani de experienta si oferim garantii pentru toate serviciile.

 

Diagnosticarea unghiurilor de aliniere este o procedura importanta care ajuta la prelungirea duratei de viata a anvelopelor, imbunatatirea manevrabilitatii automobilului si reducerea consumului de combustibil.

La service-ul auto Autoshina.md, oferim servicii profesionale, tehnologii moderne si conditii avantajoase pentru clientii nostri. Programati-va la o verificare chiar acum pentru a asigura siguranta dumneavoastra si a celor dragi pe drum. Sunati-ne la telefonul +373 60 608 000 sau completati formularul pe site-ul autoshina.md

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea unghiurilor de directie si aliniere 1Diagnosticarea unghiurilor de directie si aliniere 2Diagnosticarea unghiurilor de directie si aliniere 4Diagnosticarea unghiurilor de directie si aliniere 5Diagnosticarea unghiurilor de directie si aliniere 6