Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto

Poluantii si mirosurile neplacute din interiorul masinii au un puternic impact negativ asupra corpului uman. Acestea pot provoca iritatii ale tractului respirator si ale membranei mucoase a ochilor. De asemenea, poate aparea o reactie alergica. Este important sa se asigure curatarea igienica a sistemului de aer conditionat si a intregului interior al masinii.

Datorita functionarii unui sistem de ventilatie functional, veti obtine nu numai aer proaspat,ci si un microclimat sanatos in interiorul vehiculului. Cu toate acestea, fara dezinfectarea regulata a sistemului de ventilatie al masinii, aparatul de aer conditionat poate deveni rapid un adevarat paradis pentru bacteriile care ameninta bunastarea soferului si a pasagerilor.

Cauza principala a mirosului neplacut este germenii, ciupercile si mucegaiul. Motivul aparitiei lor este un climat umed cauzat de condensul de apa acumulat.

Contactati compania noastra pentru a elimina sursele de miros. Dezinfectarea sistemului de ventilatie in service auto Autoshina.md extrem de simplu si in acelasi timp foarte eficient. Stim cum sa igienizam fiecare fisura, por, gaura, cum sa imbunatatim toate cavitatile si, bineinteles, vaporizatorul, care se afla adanc in sistem.

Este important sa scoateti filtrul intern, daca exista unul, inainte de fiecare utilizare. Acest lucru asigura ca sistemul de ventilatie asigura circulatia nelimitata a vaporizatorului.

Comanda la noi curatarea si dezinfectarea sistemului de aer conditionat auto – va fi alegerea perfecta!

 

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto 1Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto 2Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto 4Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto 5Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto 6

Când este cel mai bun moment pentru a vă curăța aparatul de aer condiționat❓

Curățarea aparatului de aer condiționat este utilă în orice perioadă a anului, deoarece microorganismele se instalează în el pe tot parcursul anului.

Unde pot merge să curăț aerul condiționat al mașinii❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Acceptăm orice metodă de plată, puteți plăti atât cash, cât și fără numerar.