Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto

Poluantii si mirosurile neplacute din interiorul masinii au un puternic impact negativ asupra corpului uman. Acestea pot provoca iritatii ale tractului respirator si ale membranei mucoase a ochilor. De asemenea, poate aparea o reactie alergica. Este important sa se asigure curatarea igienica a sistemului de aer conditionat si a intregului interior al masinii.

Datorita functionarii unui sistem de ventilatie functional, veti obtine nu numai aer proaspat,ci si un microclimat sanatos in interiorul vehiculului. Cu toate acestea, fara dezinfectarea regulata a sistemului de ventilatie al masinii, aparatul de aer conditionat poate deveni rapid un adevarat paradis pentru bacteriile care ameninta bunastarea soferului si a pasagerilor.

Cauza principala a mirosului neplacut este germenii, ciupercile si mucegaiul. Motivul aparitiei lor este un climat umed cauzat de condensul de apa acumulat.

Contactati compania noastra pentru a elimina sursele de miros. Dezinfectarea sistemului de ventilatie in Autoshina.md extrem de simplu si in acelasi timp foarte eficient. Stim cum sa igienizam fiecare fisura, por, gaura, cum sa imbunatatim toate cavitatile si, bineinteles, vaporizatorul, care se afla adanc in sistem.

Este important sa scoateti filtrul intern, daca exista unul, inainte de fiecare utilizare. Acest lucru asigura ca sistemul de ventilatie asigura circulatia nelimitata a vaporizatorului.

Comandati curatarea si dezinfectarea sistemului de ventilatie de la noi-va fi alegerea perfecta!

Dezinfectarea sistemului de ventilatie auto