Inlocuirea suportului de directie

Suportul de directie este o parte integranta a sistemului de directie al oricarui vehicul. Sarcina acestei parti este transmiterea sincrona a impulsului de la volan la rotile din fata. Pentru a elimina defectiunea sa, nu puteti face fara repararea sau inlocuirea intregii tije de directie. Dar reparatiile nu sunt intotdeauna fiabile, mai ales daca amatorii preiau sarcina. Acesta este motivul pentru care multi soferi aleg un serviciu efectuat profesional care le permite sa inlocuiasca tija de directie (garantia este atasata).

Prin ce semne puteti intelege sigur ca exista ceva in neregula cu acest element?

  • in timp ce conduceti pe drumuri neuniforme, se aude o bataie.
  • volanul a crescut reactia.
  • in timpul balansarii volanului spre dreapta-spre stanga, se aude o lovitura.
  • fluidul hidraulic de rapel curge prin antera.
  • rotirea volanului a devenit mult mai dificila.

Toate cele de mai sus reprezinta un semn sigur ca este necesara reglarea tijei de directie. Dar acest lucru nu ajuta intotdeauna. Prin urmare, suntem in Autoshina.md suntem bucurosi sa oferim un serviciu pentru inlocuirea tijei de directie (pretul intrebarii este excelent). Dar, uneori, aceste detalii pot fi complet restaurate. Prin urmare, este de asemenea logic sa comandati o reparatie a tijei de directie. Specialistii nostri au toate capacitatile tehnice pentru a diagnostica in primul rand vehiculul dumneavoastra. Si atunci vom vedea!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea suportului de directie 1Inlocuirea suportului de directie 2Inlocuirea suportului de directie 4Inlocuirea suportului de directie 5Inlocuirea suportului de directie 6

Care sunt tipurile de cremaliere de direcție❓

  • Simplu, fără amplificatoare.
  • Crema de direcție cu servodirecție
  • Crema de direcție cu servodirecție electrică.

Cum este cremaliera de directie❓

Unitățile pot fi diferite din punct de vedere structural unele de altele, dar diferența în dispozitivul suporturilor de direcție este nesemnificativă, deoarece elementele funcționale principale rămânneschimbat: cilindru (carter), care adaposteste cremaliera; Angrenaj; rack; vârfuri și tije; rulmenti.

Ce producător să alegeți o cremalieră de direcție❓

Vă recomandăm întotdeauna alegerea originalelor, în funcție de numărul de cremalieră de direcție care era pe mașina dumneavoastră. Dacă nu există originale noi, trebuie să vă uitați la cremalierele de direcție originale restaurate cu o garanție, a căror performanță este cât mai apropiată de cea a celor noi.

Cât durează o cremalieră de direcție❓

Totul depinde de proprietarul mașinii și de dorința acestuia de a prelungi durata de viață a mecanismului de direcție. Cu o funcționare adecvată, întreținere regulată, îngrijire și reparații în timp util, cremaliera de direcție va dura atât timp cât mașina în sine.