Repararea transmisiei in Chisinau

Nu exista nicio îndoiala ca fiecare proprietar de masina stie ce este o transmisie auto si de ce este nevoie de diagnosticarea unitatilor sale. Vorbim despre mecanisme care transmit puterea de la motor catre roti, ceea ce le determina sa se roteasca.

Spre deosebire de motorul în sine, transmisia masinii are o durata de viata lunga. Cu întretinere regulata si de calitate, de obicei poate functiona fara probleme pe toata durata de viata a masinii. În caz contrar, poate esua, în ciuda durabilitatii sale. Dupa aceea, va trebui sa comandati repararea pieselor de transmisie. Atunci interventia unui specialist calificat va deveni o necesitate absoluta.

Diagnosticarea transmisiei in masina este o abordare cuprinzatoare. Unele verificari vizeaza identificarea problemelor în nodurile principale si fara discriminare. Ca rezultat, este posibil sa se evalueze cu un grad ridicat de acuratete în ce stare se afla si cât de eficiente sunt elementele individuale. În cazul unui rezultat de diagnosticare a transmisiei, va vom înlocui arborele cardanic sau cutiei de transfer, daca este necesar.

Noi, cei de la Autoshina.md, efectuam diagnostice si reparatii transmisii de masini si camioane de toate marcile si modelele. Lucram în acest domeniu de mult timp si avem multi ani de experienta. Pe baza celor de mai sus, oferim clientilor nostri obisnuiti servicii de prima clasa si în ceea ce priveste înlocuirea transmisiei la preturi excelente. Costul lucrarii în service-ul nostru auto va va surprinde placut. Pentru mai multe informatii, puteti suna managerul la +373 60 608 000.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Transmisie 1Transmisie 2Transmisie 4Transmisie 5Transmisie 6

Care sunt simptomele unei defecțiuni❓

Vreau să mă înscriu la un service auto. Cum pot face acest lucru❓

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓