Repararea transmisiei in Chisinau

Nu există nicio îndoială că fiecare proprietar de mașină știe ce este o transmisie și de ce este nevoie de diagnosticarea unităților sale. Vorbim despre mecanisme care transmit puterea de la motor către roți, ceea ce le determină să se rotească.

Spre deosebire de motorul în sine, transmisia are o durată de viață lungă. Cu întreținere regulată și de calitate, de obicei poate funcționa fără probleme pe toată durata de viață a mașinii. În caz contrar, poate eșua, în ciuda durabilității sale. După aceea, va trebui să comandați repararea pieselor de transmisie. Atunci intervenția unui specialist calificat va deveni o necesitate absolută.

Diagnosticarea transmisiei este o abordare cuprinzătoare. Unele verificări vizează identificarea problemelor în nodurile principale și fără discriminare. Ca rezultat, este posibil să se evalueze cu un grad ridicat de acuratețe în ce stare se află și cât de eficiente sunt elementele individuale. În cazul unui rezultat de diagnosticare a transmisiei, vă vom înlocui arborele cardanic sau cutiei de transfer, daca este necesar.

Noi, cei de la Autoshina.md, efectuăm diagnostice și reparații transmisii de mașini și camioane de toate mărcile și modelele. Lucrăm în acest domeniu de mult timp și avem mulți ani de experiență. Pe baza celor de mai sus, oferim clienților noștri obișnuiți servicii de primă clasă și în ceea ce privește înlocuirea transmisiei la prețuri excelente. Costul lucrării în service-ul nostru auto vă va surprinde plăcut. Pentru mai multe informații, puteți suna managerul la +373 60 608 000.

Care sunt simptomele unei defecțiuni❓

Vreau să mă înscriu la un service auto. Cum pot face acest lucru❓

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓