Inlocuirea centurilor in Chisinau

Centurile sunt supuse uzurii, ca orice altă parte a mașinii. Ele cad în paragină, deși încet, dar constant.

Prima condiție prealabilă serioasă pentru înlocuirea curelelor de mașină este vârsta lor. Și nu există nimic de dovedit: dacă există deja o mulțime de curele tale, atunci trebuie să fie actualizate și să nu crezi că vor fi puternice și durabile atât de mult timp.

A doua condiție prealabilă pentru schimbarea curelelor – purta. Dacă conduceți des, curelele derulează prin cârlige, mânere, role și alte elemente ale sistemului de mai multe ori pe zi. Și toate trebuie menținute în stare de funcționare! În timp ce conduc, lucrează tot timpul. După câțiva ani, pur și simplu se îndepărtează în punctele critice.

Nu uitați că nu trebuie să înlocuiți singur cureaua. Bazați-vă pe experiența și acuratețea unui profesionist. Viața noastră depinde de instalarea corectă a curelelor, așa că nu există loc de risc. Noi cei de la service auto Autoshina.md oferim servicii de înlocuire a curelei în Chișinău. Angajații noștri au acumulat mulți ani de experiență în regenerarea sistemelor cu mașini. În service-ul nostru auto puteți înlocui curelei de servodirectie,inlocuirea curelei alternatorului Prin urmare, încredințând această operațiune echipei noastre, poți fi sigur că va fi efectuată exact așa cum trebuie.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Услуги по замене ремней ГРМ, генератора, гидроусилителя

Ce este o curea de transmisie a mașinii❓

Care sunt cauzele uzurii curelei de distribuție❓

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓