Ajutor tehnic in caz de accident in Chisinau

Cind o persoana cumpara o masina, fiecare dintre noi primeste automat un risc, de exemplu, sa intram intr-un accident, sa cadem intr-un sant din vina altcuiva, sa facem fata unei masini cu frine esuate si multe alte momente. Desigur, acest lucru este extrem de neplacut, deoarece de obicei masina se defecteaza sau situatia se produce in momentul cel mai nepotrivit. Cel mai rau este atunci cind se intimpla in afara orasului, unde este dificil sa gasesti pe oricine din apropiere care sa poata oferi asistenta de urgenta pe drum. Din acest motiv, suntem incintati sa va oferim un astfel de serviciu ca asistenta in caz de accident.

Din pacate, in categoria respectiva nu sunt produse in stoc. Verificati alte produse disponibile pentru cumpărare sau sunați-ne la +37360066000 pentru detalii.
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml
61 MDL
La comanda
Rheinol Cockpitspray 400ml
76 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907)
55 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT GALBENA CU FILETUL M14
132 MDL
La comanda

Alte branduri

Ajutor tehnic in caz de accident in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14 138 MDL
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml 61 MDL
Rheinol Cockpitspray 400ml 76 MDL
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14 138 MDL
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907) 55 MDL

Ce oferim?

Sa incepem cu faptul ca uneori proprietarii de masini nu au suficiente cunostinte si abilitati pentru a-si repara „rindunica de fier” si pentru tractari auto incidentate, uneori, este pur si simplu imposibil si periculos sa repare singuri. Autoshina recomanda asistenta profesionala in caz de accidente, cind soferul are nevoie mai mult decit oricind de o gama intreaga de asistenta. Pentru o lunga perioada de timp, salvam un numar mare de soferi de probleme, ajungind la locul respectiv sau consultindu-ne telefonic.

Asistenra tehnica urgenta este o gama intreaga de servicii care pot fi utilizate in orice moment al zilei sau al noptii. Include: asistenta, transport auto dupa un accident si orice remorcare. Acest serviciu este excelent pentru reducerea timpului necesar pentru a gasi remorci, servicii de vulcanizare si numeroase alte companii la care apeleaza in caz de accident. In plus, atunci cind cauta ajutor urgent, soferul isi economiseste semnificativ finantele, deoarece aici veti gasi cele mai accesibile tarife din intreaga capitala.Cum sa solicitati ajutor la fata locului

In cazul oricarei situatii neplacute, ne puteti apela la numarul indicat pe site sau scriind unui consultant de magazin online. Apoi, trebuie sa explicati motivul apelului, sa descrieti situatia, sa raportati locatia. Operatorul va trimite apoi un serviciu profesional de urgenta, care este echipat cu echipamente inovatoare pentru orice ocazie. Trebuie remarcat faptul ca daca defectiunea poate fi rezolvata la fata locului, atunci, in consecinta, reparatia se efectueaza la fata locului. Daca masina dvs. a suferit un accident grav, atunci o vom evacua la un serviciu special cit mai precis si prompt posibil.
 

De ce suntem noi cei mai buni pentru a cere ajutor intr-un accident?

1. Vizitam incidente si va sfatuim 24/7

2. Toate serviciile sunt furnizate in toata Moldova

3. Angajam specialisti selectati care va vor rezolva toate problemele rapid si in siguranta

4. Oferim asistenta urgenta oricarui vehicul

5. Cost redus de service

6. Plata se poate face fie in numerar, fie cu cardul

Evacuarea si transportul unei masini dupa un accident, un remorcher, asistenta de urgenta, toate acestea sunt in puterea noastra, deoarece de multi ani am venit sa ajutam diversi soferi aflati in situatii stresante. Cu noi veti simti siguranta, calm si incredere in fiecare miscare. Aveti incredere in profesionisti si simplificati-va viata cu asistenta tehnica din partea expertilor din domeniul lor. Autoshina este ceea ce ai nevoie!

Alte servicii nostri: Deblocare usi auto, Alimentarea cu combustibil, Curatarea chimica auto, Eliminare Scurgerea conditionerului, Instalarea sistemelor de consum