Curatarea chimica auto

In conditiile restranse de timp si a unui tempou de viata rapid, tot mai actual devine serviciul complex de cratare chimica a salonului automobilului. Unii soferi ai Moldovei prefera sa o faca desinestatator. Insa pentru a obtine un rezultat intr-adevar efectiv, mai bine sa apelati la serviciile mesterilor profesionisti in domeniul curatarii salonului auto. Lucratorii Autoshina.md vor curata minutios cu aspiratorul cabina, cat si toate elementele din plastic, de toata murdaria. Astfel, automibul dv. va fi readus la starea sa initiala de ordine. Conducerea va deveni mult mai confortabila. Va indemnam sa scapati de toate dubiile si sa simtiti diferenta deja azi.

Acoperirea din piele si accesoriile auto necesita o deservire deosebita. Din aceasta cauza va propunem curatare profesionala a podului si a scaunelor cabinei, imbiband acoperirea din piele, folosind cele mai bune solutii de curatare de pe piata. Datorita acestui fapt, interiorul masinii va obtine o imagine eleganta, iar pielea va fi protejat de orice murdarie.

Procedura dureaza cateva ore si depinde de starea automobilului. Serviciul dat contine si spalarea acoperirii textile de pe use, portbagaj si pod. Efectuam spalarea salonului auto de orice tipuri si modele.

Putem lichida complet orice mirosuri: animale, mancare, tutun si alte substante organice din automobilul dv. Pentru aceasta folosim substante care au in componenta sa fermenti, care elimina complet bacteriile, ce provoaca acest miros urat.

De-asemenea, in contextul serviciului dat, vom lua automobilul dv. la timpul fixat de dv. si dupa ce vom efectua curatarea chimica a salonului in Chisinau, vom aduce automobilul la locul destinat. Pe langa toate, vrem sa atentionam ca facem deservirea, cat a persoanelor fizice, atat si a persoanelor juridice ce detin parcuri auto.

Echipa noastra calificata si experimentata va garanteaza confortul, pe care-l veti simti dupa ce veti urca in masina adusa in ordine.

Beneficiile ce le putem oferi:

  • Nivel inalt al serviciilor;
  • Metode moderne si ecologic pure de curatare cu ajutorul vaporilor;
  • Prelucrare chimica uscata a salonului auto de inalta calitate;
  • Preturi convenabile;
  • Mesteri cu experienta;
  • locatie convenabila;

Deci, daca cautati o companie, care va efectua curatarea chimica a salonului, contactati Autoshina.md! Suntem siguri suta de procente ca veti ramane multumiti. Iar pretul curatarii chimice a salonului automobilului, cu siguranta va va bucura.

Servicii populare: Alimentarea sistemului de aer conditionat auto, Vulcanizare Mobila, Restaurarea farurilor, Indreptarea jantelor, Extractie prezoane