Reparatia bamperului

Bamperului este formata din 3 elemente: o grinda, o umplutura si un capac de plastic numit captuseala. Acest tampon pentru vehicul este proiectat pentru a absorbi energia la impact. Daca este deteriorat, este necesar sa il dezasamblati si sa incepeti restaurarea acestuia. Daca deteriorarea barei de protectie este mica, nu este necesar sa o inlocuiti cu una noua, deoarece se poate realiza o reparatie a barei de protectie de calitate.

Fara indoiala, bara de protectie este unul dintre cele mai vulnerabile locuri ale masinii in ceea ce priveste avariile mecanice. Aceasta este o sectiune metalica care este responsabila pentru prevenirea coliziunii vehiculului cu o alta masina sau cu orice obstacol. In masinile moderne, este aproape intotdeauna acoperit cu piese din plastic. Repararea barei de protectie auto - unul dintre cele mai simple si populare servicii de reparatii auto. Nu merita sa o faceti singur, deoarece aveti nevoie de o pregatire speciala pentru aceasta operatie.

Bamper auto dupa o reparatie profesionala in Autoshina.md practic nu difera de o bara de protectie noua. Acest lucru are un efect foarte pozitiv asupra esteticii masinii, precum si asupra valorii acesteia in cazul unei vanzari. Bara de protectie restaurata, inclusiv din punct de vedere tehnic, va continua sa functioneze mult timp. Prin urmare, in cazul unei situatii neprevazute pe drum, merita sa stim ca angajatii nostri vor face fata problemei - si ieftin. Suntem angajati in repararea barei de protectie in Chisinau la preturi avantajoase.

Reparatia bamperului in Chisinau