Inlocuirea blocurilor silentioase in Chisinau

In timp ce masina dvs. circula pe denivelari, sasiul incepe sa emita sunete caracteristice? Atunci, probabil, este timpul sa inlocuiti bucsele. Sau mai simplu, este necesar sa inlocuiti elementele antivibratii din cauciuc-metal. Pentru ca acestia sa isi indeplineasca scopul, sunt confectionate dintr-un material cu amortizare interna mare. In general, bucsele sunt programate pentru a absorbi miscarea oscilatorie cu o mica abatere (amplitudine).

Din cele spuse devine clar ca conducerea prelungita cu bucsele deteriorate, poate duce la deteriorarea vehiculului, ceea ce va duce în cele din urmă la faptul că trebuie Repararea suspensiei auto,Inlocuirea parghiilor și, de asemenea, trece diagnosticarea tehnica a transportului auto. Inlocuirea bucselor auto devine inevitabila. Desi in practica acest fapt nu este foarte evident, deoarece nu este atat de usor de identificat.

Inlocuirea bucselor bratului de control din fata trebuie incredintata unui profesionist calificat de la un service auto specializat. Diagnosticarea si indepartarea defectiunii necesita utilizarea anumitor instrumente. Este posibil sa se efectueze inlocuirea corecta a bucselor bratului de control din spate la cel mai bun pret. Astfel, toate defectiunile vor fi eliminate fara ambiguitati si conducerea masinii va deveni mult mai confortabila si mai sigura decat inainte. Incredintati personalului de la Autoshina.md inlocuirea bucselor din spate!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена сайлентблоков в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea blocurilor silentioase 1Inlocuirea blocurilor silentioase 2Inlocuirea blocurilor silentioase 4Inlocuirea blocurilor silentioase 5Inlocuirea blocurilor silentioase 6

Care sunt principalele simptome ale defecțiunilor silent block-urilor❓

  • Uzura laterală tipică a anvelopelor
  • O creștere bruscă a vibrațiilor din cauza deteriorării garniturii din poliuretan.
  • Defecte externe ale insertului de cauciuc, balama.

Pot fi reparate silent blocks❓

Silențioasele sunt un material consumabil pentru mașini. Prin urmare, nu pot fi reparate. În caz de rupere, trebuie doar să înlocuiți piesa veche cu una nouă.

Este posibil să instalez singur un silent block❓

Blocul silentios poate fi instalat independent, dar aici merită să înțelegeți că calitatea muncii va fi mai proastă în comparație cu calitatea pe care o vor oferi maeștrii în service auto. Pentru a efectua munca, șoferul trebuie să aibă instrumente și cunoștințe speciale care se referă la dispozitivul mașinii. Întregul proces se reduce la îndepărtarea piesei vechi și la instalarea uneia noi în locul ei. Scaunul trebuie curățat bine de rugină și murdărie cu hârtie abrazivă sau alt abraziv. Apoi, o parte nouă ar trebui să fie presată.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: