Inlocuirea parghiilor in Chisinau

dupa cum se stie, parghiile de comanda sunt elemente instalate in perechi pe puntile fata si spate. Acestea conecteaza sasiul la rotile din sistemul de suspensie. Prin urmare, acestea au un impact semnificativ asupra caracteristicilor de conducere ale vehiculului.

aveti un stil de conducere dinamic? Sau Ramai la o plimbare calma si echilibrata? In functie de caracteristicile dorite, parghiile sunt adaptate individual la masina. De asemenea, transmit miscari transversale si forte care apar in timpul accelerarii si franarii.

Deteriorarea care necesita inlocuirea parghiilor se poate manifesta dupa cum urmeaza:

  • zgomot (scartaie, bate, cracare)
  • deteriorarea proprietatilor de conducere
  • conducere din ce in ce mai neclara
  • uzura inegala a anvelopelor.

specialisti in service auto Autoshina.md suntem intotdeauna gata sa efectuam o inlocuire rapida si de inalta calitate a parghiilor cu bila. Lucram in deplina conformitate cu toate recomandarile companiilor producatoare. Este posibila intretinerea masinilor cu diferite tipuri de suspensii. Daca este necesar, puteti schimba si alte elemente ale sasiului care au devenit inutilizabile sau uzate: rulmenti cu bile, suruburi si bucse Stabilizatoare. Acest lucru va duce la o reducere semnificativa a costului total al intretinerii masinii.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена рычагов в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Care sunt caracteristicile înlocuirii pârghiilor❓

Pentru a înlocui corect pârghiile, este necesară o experiență suficientă și cunoștințe de proiectare. La urma urmei, lista lucrărilor depinde de designul suspensiei, care are un braț inferior (tip McPherson) sau două brațe transversale. Dacă schema de suspensie este cu două pârghii, trebuie să fii extrem de atent. La urma urmei, pârghia de aici acționează ca un suport pentru arc. Asa deeste necesar un extractor special. Mașina este atârnată pe un lift, apoi roata este demontată, elementele de fixare ale suporturilor, axele pârghiei sunt deșurubate. Noua pârghie este schimbată ca un ansamblu, împreună cu silent blocks, sau separat. În acest din urmă caz, este necesară presarea prealabilă a blocurilor silentioase. Din aceste nuanțe depinde de volumul și costul lucrării. Indiferent de tipul de construcție, stăpânii noștri service auto face totul corect, în conformitate cu standardele tehnice.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem în service auto o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.

Vă pot contacta pentru alte întrebări❓