Inlocuirea parghiilor in Chisinau

dupa cum se stie, parghiile de comanda sunt elemente instalate in perechi pe puntile fata si spate. Acestea conecteaza sasiul la rotile din sistemul de suspensie. Prin urmare, acestea au un impact semnificativ asupra caracteristicilor de conducere ale vehiculului.

aveti un stil de conducere dinamic? Sau Ramai la o plimbare calma si echilibrata? In functie de caracteristicile dorite, parghiile sunt adaptate individual la masina. De asemenea, transmit miscari transversale si forte care apar in timpul accelerarii si franarii.

Deteriorarea care necesita inlocuirea parghiilor se poate manifesta dupa cum urmeaza:

  • zgomot (scartaie, bate, cracare)
  • deteriorarea proprietatilor de conducere
  • conducere din ce in ce mai neclara
  • uzura inegala a anvelopelor.

specialisti in service auto Autoshina.md suntem intotdeauna gata sa efectuam o inlocuire rapida si de inalta calitate a parghiilor cu bila. Lucram in deplina conformitate cu toate recomandarile companiilor producatoare. Este posibila intretinerea masinilor cu diferite tipuri de suspensii. Daca este necesar, puteti schimba si alte elemente ale sasiului care au devenit inutilizabile sau uzate: rulmenti cu bile, suruburi si bucse Stabilizatoare. Acest lucru va duce la o reducere semnificativa a costului total al intretinerii masinii.

Inlocuirea parghiilor in Chisinau