Diagnosticarea completa a sasiului

Daca utilizati masina intens si pentru o lunga perioada de timp, atunci nu se poate evita o defectiune treptata a sasiului & ndash; diagnosticul va fi util. Chiar si in cazul unei defectiuni mici, riscul unui accident creste. Datorita diagnosticarii cuprinzatoare a sasiului, veti putea cu siguranta sa evitati un accident si sa obtineti o prelungire a duratei de viata a "calului de fier". Ar trebui sa fie condusa de adevarati maestri. Prin urmare, nici nu trebuie sa va ganditi la autodiagnosticarea unei masini care ruleaza.

Conducerea agresiva, lovirea barierelor, deplasarile regulate conduc la faptul ca elementele de directie se descompun.

Ce semne indica faptul ca este timpul sa contactati un serviciu specializat pentru diagnosticarea mecanismului de rulare al unei masini?

  • prezenta unei crize in roti atunci cand masina se intoarce.
  • complexitatea managementului.
  • defectarea pedalei de frana.
  • cresterea reactiei volanului.
  • prezenta unor lovituri clar audibile si lovituri straine.
  • crestere semnificativa a distantei de oprire.
  • balansarea vehiculului pe denivelari si rulare pe viraje.
  • detectarea unei drone in timpul conducerii;
  • aparitia unei lovituri in suportul de directie.

Vrei sa stii cat costa diagnosticarea unei masini care ruleaza? Puteti afla acest lucru de la managerul companiei Autoshina.md. noi efectuam diagnoza echipamentului de rulare in Chisinau cu o calitate inalta si la un pret accesibil.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Diagnosticarea completa a sasiului in Chisinau

Serviciile noastre populare: Reparatie sistemul de franare, Reparatii covorase auto, Diagnosticarea suspensiei.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea completa a sasiului 1Diagnosticarea completa a sasiului 2Diagnosticarea completa a sasiului 4Diagnosticarea completa a sasiului 5Diagnosticarea completa a sasiului 6

De ce ar trebui neglijată diagnosticarea preventivă a trenului de rulare❓

Uzura elementelor individuale ale șasiului duce la loviri străine, zumzet, deteriorarea frânării, jocul direcției, funcționarea falsă a ABS și a altor sisteme de securitate, creșterea ruliului caroseriei în colțuri.Dacă o strângeți cu diagnosticare și reparații, consecințele pot fi critic. Prin urmare, o inspecție de rutină ar trebui efectuată la fiecare 10-30 de mii de km, sau mai devreme dacă găsiți un zumzet, lovituri, deteriorare a manevrării, probleme la frânare. Vă rugăm să rețineți că durata de viață a pieselor suspensiei depinde direct de condițiile de funcționare și de precizia șoferului.

Ce include verificarea trenului de rulare❓

Stăpânii centrului tehnic inspectează întotdeauna cupe stângace, arcuri, pârghii, amortizoare. De asemenea, vârfurile de direcție, articulațiile sferice, articulațiile CV sunt verificate pentru joc.Apoi trec la silent block, rulmenți de roți, elemente ale sistemului de frânare și direcție.

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: