Reparatia motorului in Chisinau

Motorul vehiculului in timpul functionarii este supus diferitelor tipuri de defectiuni si defectiuni. Intretinerea regulata a motorului, nenegociabila, este esentiala pentru functionarea lina si sigura a vehiculului dumneavoastra. In cazul unei avarii, ar trebui sa vizitati un atelier profesionist de reparatii auto pentru diagnosticare si, in cazuri extreme, pentru face o revizie a motorului masinii.

Defecțiunile se manifestă de obicei într-un mod caracteristic. Orice simptom ar trebui să-l determine pe șofer să ia măsuri cu privire la transfer «cal de fier» specialisti in reparatii motoare. Este vorba despre:

  • pierderi mari de ulei de motor;
  • fum din țeava de evacuare;
  • scurgeri de lubrifiant;
  • urme de ulei pe filtrul de aer;
  • schimbare inactiv;
  • ciocănire venită de la motor.

Repararea motoarelor este o operațiune foarte complexă care necesită cunoștințe specifice. Diagnosticarea anumitor defecțiuni nu este atât de ușoară din cauza faptului că multe componente din sistemul de acționare se pot defecta. De aceea repararea motoarelor diesel ar trebui să fie încredințată unor profesioniști competenți.

Personal Autoshina.md are o vastă experiență în depanarea și repararea motoarelor. În plus, avem acces rapid la piese originale și înlocuiri optime. Repararea motorului efectuată corect – o garanție a bucuriei pe termen lung a unei călătorii sigure și confortabile.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Cât de des și când să reparați motorul❓

Ce este inclus în reparația curentă a motorului❓

Vreau să mă înscriu la un service auto. Cum pot face acest lucru❓

Unde se poate repara motorul❓