Eliminare Scurgerea conditionerului auto

Cauza principala a scurgerii substantei frigorifice din aparatul de aer conditionat este ineficienta reglarii temperaturii aerului din masina. Sistemul de climatizare este foarte greu de diagnosticat. Aceasta procedura necesita nu doar cunostinte speciale, ci si echipament corespunzator. Cea mai corecta decizie in cazul dat va fi monitorizarea regulata a sistemului dat. Se recomanda de schimbat substanta frigorifica si uleiul pentru compresor fiecare 2 ani.

In majoritatea cazurilor scurgerea freonului din conditioner are loc din cauza kilometrajului sporti intr-o perioada indelungata de timp si in principal din cauza ruginii. De-asemenea, scurgerea poate avea loc si din cauza defectarilor mecanice, ca de exemplu, dupa o lovitura cu o piatra.

Pentru diagnosticarea sistemului de aer conditionat este nevoie de un echipament special. In cazul dat cea mai buna solutie ar fi sa contactati service-ul Autoshina.md, specializat in reparatia conditionerelor auto. Veti putea afla daca a avut loc scurgerea substantei frigorifice si de ce. In primul rand va fi inlaturata substanta veche. Apoi, sub presiune ridicata va fi introdus azotul care va ramane in sistem pentru cateva minute. Daca dupa aceasta presiunea va ramane la acelasi nivel, sistemul este ermetic. Dupa aceasta va ramane doar de introdus substanta frigorifica si uleiul.

In cele mai dese cazuri, la schimbul brusc al presiunii, este suficient sa va uitati atent la radiator pentru a va asigura ca anume el este cauza scurgerii. Acest fapt va fi explicat prin starea tehnica rea si rugina in partea de jos a acestuia. In cazul dat, daca presiunea nu se schimba brusc, in sistem va fi introdus un colorant fluorescent UV la un loc cu agentul frigorific. Astfel se va depista mai simplu locul de scurgere de freon.

Deserviti conditionerul la timp, astfel veti economisi multi nervi si bani. Nu e bine sa aduceti conditionerul auto la scurgere de freon. Pana si cea mai neansemnata scadere a eficacitatii sistemului de aer conditionat trebuie verificata imediat, deoarece lipsa de agent frigorific si ulei va duce la stoparea compresorului conditionerului. Contactati-ne si noi cu placere vom rezolva problema dvs.

Alte servicii nostrii: Schimbare parbrize auto, Asistenta tehnica la blocare , Instalarea sistemelor de consum, Schimbare parbrize auto, Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor