Asistenta tehnica la blocare in Chisinau

O avarie de masina in oras este intotdeauna o situatie extrem de neplacuta, cea mai grava poate fi o avarie in afara limitelor orasului. Blocat in noroi, a cazut intr-un sant, a cazut intr-o gaura, zacea intr-o zapada si multe alte pozitii nu numai ca aduc emotii negative, dar cresc si nivelul de pericol. Pentru a atenua circumstantele si a veni in ajutor cit mai curind posibil, Autoshina ofera asistenta rutiera in Chisinau de inalta calitate la fata locului. La urma urmei, evacuarea este cel mai sigur, cel mai rapid si cel mai bun mod de a salva masina si pe tine insuti.

Din pacate, in categoria respectiva nu sunt produse in stoc. Verificati alte produse disponibile pentru cumpărare sau sunați-ne la +37360066000 pentru detalii.
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml
61 MDL
La comanda
Rheinol Cockpitspray 400ml
76 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14
138 MDL
La comanda
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907)
55 MDL
La comanda
CERCURI PENTRU LUSTRUIT GALBENA CU FILETUL M14
132 MDL
La comanda

Alte branduri

Asistenta tehnica la blocare in Chisinau preturi ✔️

Produs preturi ✔️
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ORANJ CU FILETUL M14 138 MDL
Rheinol Universal Ol 6 in 1 150ml 61 MDL
Rheinol Cockpitspray 400ml 76 MDL
CERCURI PENTRU LUSTRUIT ALB CU FILETUL M14 138 MDL
SET REPARARE ANVELOPE (FY-907/SS-907) 55 MDL

Cand sunt necesare firma de tractari auto

Niciunul dintre soferi nu este asigurat impotriva unui numar de accidente care se intimpla pe drumuri, atit din vina lor, cit si a celor din jur. Pentru a obtine masina in urmatoarele cazuri, trebuie sa cereti ajutor in afara drumului:

• Scoateti masina din zapada, noroi, sant, padure, cimp, mlastina si alte parti periculoase;

• Efectuati evacuarea din padure sau cimp atunci cind masina nu doreste sa se miste;

• Aveti nevoie de un serviciu de remorcare pe un cirlig sau triunghi flexibil, rigid.

Nu uitati ca, indiferent cit de modern este transportul, acesta se poate bloca cu usurinta in orice gaura mare, de unde va fi destul de greu sa iesiti. Incercati sa nu ignorati ajutorul profesional, deoarece remorcari auto din zona periculoasa, dar pastrind in acelasi timp aspectul acesteia, va fi serviciul special pentru scoaterea masinilor.

 

Ce este asistenta off-road

Asistenta off-road implica extragerea cu indeminare si incet a vehiculului dintr-o anumita zona. Pentru aceasta procedura, sunt utilizate multe dispozitive, unde locul principal este impartit de troliu si blocuri speciale. Serviciul de tragere a masinii nu incearca sa scoata o masina care s-ar putea bloca in noroi sau intr-o gaura. Dimpotriva, mesterii incearca sa iasa din orice cartier cit mai exact si, daca este necesar, pun scinduri sub anvelope. Aceasta metoda minimizeaza semnificativ riscurile de deteriorare a intregii masini la tractare.

Compania noastra este pregatita sa scoata orice vehicul si sa ofere asistenta, indiferent de nivelul de complexitate si de tipul/marca de masina.

 

Autotratament: sfaturi profesionale

In niciun caz nu trebuie sa uitam ca pe parcurs pot aparea diverse probleme. Pornind de la o baterie descarcata, terminind cu o defectiune a sistemului de alimentare cu combustibil, aceasta situatie duce la o parcare completa. Ce poate face proprietarul masinii in acest caz?

• Las-o si grabeste-te dupa ajutor;

• Incercati sa impingeti vehiculul pe o parte adecvata a aceleiasi cai;

• Apelati serviciul de remorcare si utilizati serviciile care vor scoate „calul de fier” din orice gaura, vor oferi asistenta de prima clasa si vor simplifica in general problema

 

Multi oameni cred in mod eronat ca apelarea la astfel de proceduri este renumita pentru costul ridicat si din acest motiv incearca sa rezolve singuri problema. Cineva cauta soferi care conduc tractoare, cineva pentru conductori si alti soferi. Dar atunci cind cereti ajutor lucratorilor necalificati, merita sa ne amintim ca o astfel de evacuare poate duce la:

• Efecte negative asupra corpului, barei de protectie si a altor elemente;

• Defalcarea intregii directii;

• Daune care vor afecta computerul de bord;

• Intepati roata.

 

In plus fata de consecintele enumerate, exista multe altele, este important nu numai sa folositi ajutorul profesional, dar sa il obtineti de inalta calitate, prin urmare, dintre toate servicii asistenta tehnica rutiera in Chisinau va sfatuim sa alegeti compania noastra. Costul remorcarii in compania noastra este renumit pentru accesibilitatea sa, deoarece incercam intotdeauna sa ajungem in pozitia persoanelor care au suferit modificari neplacute. Din acest motiv, dorim sa va incintam cu tarife accesibile si s va oferim promotii placute. In afara de, compania noastra a fost una dintre primele care a oferit servicii de tractari auto non stop in Сhisinau. Acum stii unde sa suni daca masina ta este blocata.

Consultați celelalte servicii ale noastre: Lustruirea auto, Asigurare auto, Vopsirea jantelor, Schimbarea anvelopelor, Indreptarea jantelor