Anvelope de vara Intertrac

Anvelope de vara Intertrac preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Intertrac TC515 710 MDL
Intertrac TC575 800 MDL
Intertrac TC525 850 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Intertrac?

Pretul pneurilor de vara Intertrac initiaza de la 710 MDL si atinge 1110 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este disponibila transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Intertrac?

Pentru ca sa selectati corectanvelopele de vara perfecte Intertrac cu raza potrivit care se potrivesc vehiculului dvs., acordati atentie la bara de cautare de pe pagina actuala. in campurile libere selectati dimensiunea corecta ( raza, inaltimea, latimea ) anvelopei si a marcii. Apoi va fi afisat lista totala de cauciucuri in stoc impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt disponibile cauciucuri originale de lamarci mondiali . Deci orice alegere facuta va fi in exploatare o multime de timp .

❓ Cand se schimba anvelopele pe cele de vara?

In Moldova nu exista un termen exact de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Intertrac?

Daca dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru cauciucurile de vara Intertrac, in acest caz va sfatuim sa priviti la :
Durun
Sunfull
Kenda