Anvelope de vara Fortune

Anvelopele de vara Fortune

Caracteristicile anvelopelor de vara Fortune

Anvelopele de vara Fortune sunt anvelope ieftine, cu o reputatie excelenta. Cauciucul are un model solid simetric al benzii de rulare, fara nicio directionalitate a partilor laterale. Componentele benzii de rulare au rigiditate maxima si cea mai buna geometrie a locatiei, in legatura cu aceasta, raspunsul de tractiune sau franare este realizat la cel mai inalt nivel pe toata durata de viata. Rezistenta structurii anvelopelor auto este mentinuta de peretele lateral masiv, mai ales atunci cand conduceti pe suprafete de drum neuniforme. In magazinul nostru online Autoshina.md poti cumpara anvelope de vara Fortune la un pret placut pentru tine! De asemenea, puteti cumpara discuri MSW, DJ Wheelsc si multe altele de la noi. Daca aveti nevoie de ulei auto semisintetic, magazinul nostru online va va ajuta in acest sens. In cazul in care aveti o avarie si aveti nevoie de un service auto 24 de ore din 24, puteti contacta atelierul nostru de reparatii auto. Angajam profesionisti cu experienta, dotati cu toate instrumentele si echipamentele necesare.

Anvelope de vara Fortune preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul cauciucurilor de vara Fortune?

Pretul anvelopelor de vara Fortune se ia in considerare cu MDL si atinge MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice articol pentru dvs. oferim transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect pneurile de vara Fortune?

Pentru ca sa alegeti corectpneurile de vara perfecte Fortune cu raza corect care sunt necesare modelului de masina a dvs., acordati atentie la filtru de pe pagina principala. In fereastra de filtru selectati dimensiunea necesara ( latimea, inaltimea, raza ) cauciucului si a marcii. Apoi se va afisa lista completa de anvelope disponibile impreuna cu pretul. La noi sunt disponibile produse originale de la furnizori calificati . Astfel orice achizitie facuta va va servi pe mai multe sezoane .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data de incepere de inlocuirie anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica devine mai mare +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Fortune?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru anvelopele de vara Fortune, apoi va sfatuim sa evidentiati marci alternative:
Radburg
Firestone
Waterfall