Anvelope de vara Nereu

Anvelope de vara Nereus

Marca de cauciucuri pentru automobile Nereus, apartine unei companii mari din China Qingdao Ditrip Tyre Co, care este specializata in productia de anvelope si produse tehnice din cauciuc. Aproape 80% din produsele fabricate sunt destinate pietei interne din China. Restul de 20% sunt livrate pe pietele din tarile Eurasiatice. Capacitatea de productie — un milion de anvelope anual. Toate pneuri respecta standardele internationale de calitate si securitate — certificatul ISO9001-2008. Gama de produse de anvelope Nereus este reprezentata de anvelope de vara, de iarna si All Season pentru autoturisme, camioane, autobuze si modele de tehnica agricola, industriala.

Pentru automobilistii care prefer productia de anvelope din segmentul budgetar este important ca anvelopele sa indeplineasca cerintele cele mai sofisticate. Pneurile de vara Nereus sunt fabricate utilizand cele mai noi tehnologii si echipamente de inalta calitate. Compozitia de cauciuc a fost dezvoltata tinand cont de necesitatea durabilitatii structurilor. Caracteristicile excelente de rulare si de cuplare ofera o sofare eficienta si o manevrabilitate fiabila a masinii. Cumpara pneuri de vara Nereus in magazinul online Autoshina.md – cel mai bun magazin online de produse auto in Moldova. Garantia de la producator – 2 ani.

Anvelope de vara Nereu preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Nereus NS916 99 MDL
Nereus NS601 540 MDL
Nereus NS913 725 MDL
Nereus NS316 780 MDL
Nereus Dyntrac 1100 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de vara Nereus?

Pretul cauciucurilor de vara Nereus incepe cu 520 MDL si atinge 2615 MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice cauciuc pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Nereus?

Pentru ca sa alegeti binecele mai bune cauciucuri de vara Nereus cu raza corect care corespund automobilului dvs., utilizati functia de selectie de pe pagina actuala. in fereastra de selectie specificati dimensiunea corecta ( inaltimea, latimea, raza) cauciucului si a producatorului . Apoi va fi disponibil lista intrega de cauciucuri disponibile la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt in stoc numai anvelope originale de la producatori mondiali . Astfel orice alegere va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se poate de montat anvelopele de vara?

In RM nu este specificat o data exacta de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade Celsius . La aceasta temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Nereus?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o alternativa pentru pneurile de vara Nereus, in acest caz este recomandat sa luati in considerare producatori alternativi :
Truck
Unigrip
Continental