Anvelope de iarna Hifly la preturi accesibile

Sunteţi interesat in anvelopele de iarna Hilfy? La Autoshina. md dumneavoastra puteţi sa beneficiaţi de cel mai mare asortiment ce aparţine acestui brand, iar utilizind serviciul nostru comod puteţi sa uitaţi de rinduri interminabile şi pierderea timpului preţios. Este simplu şi practic. Faceţi comanda online, iar noi singuri o aducem la dumneavoastra acasa. Cumpara anvelope de iarna Hilfy cele mai bune preţuri şi cea mai desavirşita calitate direct de la producator.

Anvelope de iarna Hilfy

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele de iarna Hilfy:

Cauciucuri de iarna Hilfy sunt produse de catre compania Unicorn Tire Company, fondata in anul 2007 cu sideul in China. Este specializata in exportul anvelopelor de o inalta calitate. Colaboreaza cu multe intreprinderi de succes din SUA şi alte ţari. Unicorn Tire Company ofera cunoştinţa, putere, capacitatea de a furniza clienţilor doar anvelope de incredere.

 

Avantajele pneurilor de iarna Hilfy

Pneurile de iarna Hilfy sunt echilibrul optim intre calitate şi preţ accesibil. Anvelopele sunt confecţionate conform celor mai moderne tehnologii pentru a facilita deplasarea omului cu maşina. De asemenea, putem observa stabilitatea excelenta a automobilului in timpul conducerii şi un nivel foarte scazut de zgomot, datorita utilizarii unui compus chimic de cauciuc imbunataţit. Adeziunea perfecta la virari şi o distanţa de frinare avantajoasa sunt garantate de majorarea laterala a zonei de contact cu suprafaţa carosabilului. Nu in ultimul rind trebuie sa menţionam duritatea şi durabilitatea anvelopelor, care vor fi alaturi de dumneavoastra pentru o buna perioada de timp.

Cumpara anvelope de iarna Hilfy setul de anvelope ideale pentru a trece de perioada rece a anului. Anvelope sigure şi rezistente pe timp de iarna. Cumpara anvelope de iarna de la Autoshina.md locul unde dumneavoastra puteţi gasi cele mai calitative anvelope la cele mai avantajoase preţuri. 

Anvelope de iarna Hifly la preturi accesibile preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Hifly Win-turi 212 505 MDL
Hifly Win-turi 215 725 MDL
Hifly Win-turi 216 831 MDL
Hifly Win-transit 1216 MDL
Hifly ICE-transit 1385 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Hifly?

Costul pentru pneurile de iarna Hifly se ia in considerare de la 403 MDL si atinge 1697 MDL pentru unitate.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In RM nu exista data de incepere de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform reglementarile daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa substituie cauciucurile de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Hifly?

Pentru a selecta cu succes cele mai potrivite pneuri de iarna Hifly utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de filtrare selectati adecvatele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a anvelopelor si furnizorului. Dupa aceea va deveni disponibila indexul totala de pneuri in stoc cu garantia. Toate marfurile din magazinul nostru sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice pneu selectat se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Hifly?

in cazul ca doriti o alternativa a pneurilor Hifly, in situatia data sugeram sa priviti la alti producatori
GT Radial
Voltyre
WellPlus